Fantastisch

Erg aardig rustige instructeurs die al tijd neemt die je nodig hebt een geen probleem heeft met dingen herhalen ik raad hem zeker aan en alles is netjes geregeld

Vriendelijk, duidelijk en gezellig!

Ik heb hier mijn A2 rijbewijs gehaald én mijn A rijbewijs. Ik keek altijd uit naar mijn les, je leert er veel van, zowel Arie als Ingmar zijn enorm vriendelijk, duidelijk en vooral enorm gezellig. Wil je je rijbewijs halen, zal ik zeker rijschool Waardenburg adviseren!

Fijne ervaren rijschool

Super tevreden met deze rijschool. Heb alle lessen als erg fijn ervaren en ik heb veel baat gehad bij de professionele feedback van Ingmar. Alle examens in 1x behaald. Zeker aan te raden!

Mijn ervaring was erg prettig!

Ik ben super tevreden, Erg rustig, begripvol en veeeeel geduld. Wilt je graag helpen om vooruitgang te boeken.

Duidelijke uitleg en ik werd goed geholpen

Ik ben in een keer geslaagd, en dat heeft te maken, hoe je tijdens rijlessen geholpen wordt! Dat vind ik het belangrijkste punt. De opbouw van de lessen was heel duidelijk, in het begin tot het eind was perfect!

Neemt echt de tijd om je te helpen met het leren motorrijden, recht voor zn raap maar ook geduldig. Over het algemeen een zeer goede rijschool !

Super leuke maar vooral goede begeleiding

Ingmar kan heel duidelijk en rustig uitleggen hoe en wat je moet doen. Hij geeft je het zelfvertrouwen en de inzichten. Maar vooral ook heel gezellig. Echt een aanrader

Goede en grondige lessen zorgen voor een uitstekende voorbereiding op examens.

Ingmar is duidelijk in communicatie en weet waar op wordt gelet tijdens examens, waardoor je het gevoel hebt goed voorbereid aan elk examen te beginnen en precies weet wat je kan komen te verwachten.

Duidelijke uitleg en goede adviezen

Ik ging voor het halen van mijn E rijbewijs naar rijschool Waardenburg. Na een simpele korte uitleg kon ik snel uit de voeten met de auto en kar. Het advies dat ik kreeg was goed, dit heb ik in mijn examen kunnen gebruiken. Ik ben zeer tevreden met mijn instructeur.

Uitstekende rijschool

Heel veel geleerd tijdens de leuke lessen, goede begeleiding gehad en perfect voorbereid op beide examens. Kortom, deze rijschool zal ik iedereen aanbevelen!

Superrijschool.

Een rijschool die de tijd voor je neemt en motiveert, heb les gehad van Ingmar. Ben begonnen in de kou, heb in de storende regen gereden en in de warmte dus elk weertype meegemaakt. Mijn doel was om voor elk examen in 1 keer te slagen. Mede door Ingmar is dat dus gelukt.

Zelfstandig

Zodra je het onder de knie heb is het veel zelfstandig rijden en word je alleen nog op belangerijke dingen gewezen dit vond ik fijn.

Top rijschool

Goede instructeur, iedere keer weer in 1 keer geslaagd

Kwaliteitslessen en nog gezellig ook.

Duidelijke instructies en lessen. Veel geduld en ook gezellig tijdens de lessen.

Goede lessen gehad en goed voorbereidt op het examen.

Ik vind het een goede rijschool en ik zou hem aan iedereen aanraadden.

Zeer kundige instructeur!

ik heb Ingmar gehad als instucteur voor de motorrijlessen. Mijn ervaring is dat hij kundig en geduldig is. En ruimte geeft om je zelf te ontwikkelen als motorrijder. Er is altijd ruimte voor overleg, en uitleg over de les. Ik had wat meer lessen (15) nodig voor ik het AVB examen kon afronden. Maar deze haalde ik daarna in een keer. Ook het AVD examen in een keer afgerond. Ik ben zeer tevreden.

Super rijschool met perfect begeleiding!

Ik had op voorhand geen ervaring met het motorrijden. Alle lesstof is mij rustig en duidelijk uitgelegd door mijn instructeur Ingmar van Waardenburg. Tijdens het rijden kreeg ik nuttige tips. Ook ben ik goed voorbereid op mijn examens waardoor ik meer vetrouwen kreeg op de motor.

Het is een super goede rijschool + aardige en goed oplettende instructeurs/instructrices.

Waardenburg en mijn instructrice Saskia hebben ervoor gezorgd dat ik goed mijn examen in ging en in één keer ben geslaagd.

Ontzettend goede, leerzame en gezellige lessen

Dankzij de goede rijlessen van Saskia in 1 keer geslaagd

Leuke rijschool

Fijne rijschool, mooie ervaring

Via een andere motorenthousiast getipt over Verkeersschool Waardenburg. En die tip klopte, klein familiebedrijf met goede persoonlijke begeleiding. Mooie ervaring en na de vertraging bij CBR door Civic 19 nu geslaagd.

Een echte aanrader!

Ingmar weet waar die over praat, geeft commentaar waar je wat mee kan en dat resulteerde in mijn geval in het in 1 keer slagen! Bedankt!

Heel goed

Tja wat moet ik zeggen. Ondanks de lange weg naar mijn motorrijbewijs, omdat ik grote moeite had met de verplichte figuren, kan ik deze rijschool bij iedereen aanraden. Kundig en goed!!!

Fijne rijschool

Fijne rijschool. Het tempo gaat er goed in om je alles snel maar kundig bij te brengen voor je examens. Voor het behalen van je motorrijbewijs moet je hier zijn.

Baron van Boetzelaerlaan 3 A

3319 CK Dordrecht