Hele goede lessen; streng maar duidelijk. Precies wat ik nodig had en daardoor ik 1x geslaagd !

Goede, leerzame rijschool!

Ik wilde op het begin gelijk al lessen bij van Waardenburg, iedereen uit mijn gezin heeft daar namelijk les gehad. Ik heb het soms moeilijk gehad in de auto, maar heb wel heel goed leren autorijden bij deze rijschool. Leerzaam, duidelijk en leuk!!

Zeer positief!

Ingmar geeft heel goed les en ik beveel hem en Waardenburg van harte aan.

Uitstekende ervaring met mijn instructeur!

Na bij een andere rijschool meerdere keren te zijn gezakt ben ik bij rijschool van Waardenburg de eerste keer al geslaagd door de geweldige begeleiding van Ingmar!

Prima rijschool! Duidelijk en Leerzaam!

1 daagse BE opleiding gevolgd. Een leerzame dag waarin veel informatie op een duidelijke en relaxte mabier wordt uitgelegd. Bedankt voor de goede service!

Goede rijschool

Aardige instructeur duidelijk. Fijne motoren . Heb alles binnen 15 lessen gehaald . Dat kan met geluk maar zegd wel wat over de school TOP!

Uitstekende rijschool, zeer kundig!

Waardenburg is een uitstekende en zeer kundige rijschool.

Top rijschool

Altijd leuke & leerzame lessen gehad!! Instructies worden duidelijk gegeven en als je het toch niet snapt wordt het gewoon nog een keer rustig uitgelegd. Echt een hele fijne rijschool!! Ik heb veel plezier gehad in het rijlessen

Ik heb een helle goeie les gehad van Marije met veel geduld

Stapsgewijs alles netjes oefenen en leuke manier

Vanaf het begin is als netjes verteld hoeveel lessen ik nodig heb en wat er verwacht wordt, netjes klaargemaakt voor het examen en fijne werkwijze.

Great driving school and fantastic instructor!

I’m very happy to have decided to have my lessons with Waardenburg! My instructor, Ingmar, is a knowledgeable and very patient Instructor. I highly recommend him, especially if you need your lessons in English.

• Would you recommend us? Yes

Goede begeleiding en een fijne werkwijze

Waardenburg heeft een directe en persoonlijke wijze van begeleiding. Je wordt op je fouten gewezen zonder om de feiten heen te lopen, wat ik erg fijn vind.

Hele goede en betrouwbare rijschool

Door al het geduld, vertrouwen en goede adviezen was ik minder bang om fouten te maken tijdens de lessen en daardoor heb ik meer vertrouwen gekregen in het autorijden. Uiteindelijk heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald.

Fijne lessen en duidelijke aanwijzingen

15 lessen pakket gedaan bij Ingmar. Duidelijke uitleg en alles vlot geregeld

top!

hele fijne leerzame lessen gehad! Geven goede feedback en altijd vriendelijk. Op een prettige manier auto leren rijden! Zeker een rijschool om aan te raden

Heel goed

Hele goede begeleiding gehad

Goede persoonlijke lessen en advies

Na mijn eerste les vertelde de instructeur me dat ik binnen ongeveer 15 lessen mijn rijbewijs wel zou hebben. Dankzij de persoonlijke lessen (maximaal 2 leerlingen tegelijk) is het binnen 17 lessen gelukt en beide examens in 1 keer gehaald! Top rijschool! Hartelijk bedankt!

Ze hebben altijd het beste met je voor em gaan graag dat stapje verder.

Ge-wel-di-ge rijschool.

Ze helpen je heel goed. Ze Leggen alles goed uit. Ze doen heel erg hun best voor je. Echt een rijschool met kwaliteit. Hele vriendelijke rij-instructeur. Bedankt!

Fijne duidelijke lessen.

Een goede duidelijke uitleg. Ook al moet het meerdere keren blijft het rustig en geduldig.

Hele goede rijschool!

Ik ben in een keer geslaagd, ondanks mijn erge zenuwen. Hele fijne rij instructrice die mij goed heeft begeleid. Ik zal deze rijschool zeker aanraden.

Beste rijschool in Dordrecht om je rijbewijs te halen

Pas mijn rijbewijs hier gehaald. Duidelijke instructies en fijne lessen gehad, en zou deze rijschool zeker aanraden als je je rijbewijs wilt halen!

Zeer goede rijschool!

Motorrijbewijs in 3 maanden gehaald. Alle examens in 1 keer geslaagd dus dat zegt voldoende. Zeer prettige rijschool. Meer dan prima lessen, prettige communicatie.

Super goede rijschool

Super goede en proffesionele rijlessen met leerzame en gezellig lessen. Super goeie instructrice waar ik veel van heb geleerd en die de tijd voor mij heeft genomen. Ik zal rijschool waardenburg iedereen aanraden.

Super! Een aanrader voor iedereen

Super duidelijke les! Dankje wel Ingmar! Zowel Het A rijbewijs, als E achter B beide in 1 x geslaagd 😁πŸ’ͺπŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Baron van Boetzelaerlaan 3 A

3319 CK Dordrecht