Leuke, leerzame lessen!

Fijne instructrice, die mij op een kritische, maar positieve manier aan mijn rijbewijs heeft geholpen!

Heel erg tevreden met deze rijschool!

Zeker aan te raden als je je rijbewijs wilt halen, ze hebben veel geduld en ik vond ook dat ze zeer kalm overkwamen mey het begeleiden van je rijles.. wat ik persoonlijk heel fijn vond. Kort om ZEER tevreden met mijn ervaring bij jullie!!

Heel erg tevreden met deze rijschool!

Hele goeie rijschool met betrouwbare en capabele mensen.

Ik kreeg alle hulp die nodig was om goed te kunnen rijden.

Leerzaam en productief

Er wordt goed naar je geluisterd. Waar je moeite mee hebt wordt extra geoefend. Zelf mag je ook aangeven wat je wilt doen tijdens de les. Marije praat rustig en laat je op je gemak voelen tijdens het rijden. Van fouten kan je leren

Erg goed en een vertrouwde rijschool, in 1 keer geslaagd! Perfecte ervaring

Aardige mensen en helpen je echt met slagen!

Snelle service, met goede begeleiding. Hierdoor een goed eind resultaat.

Zeer prettige rijschool met fijne instructeurs!

Bij deze rijschool zowel mijn BE als A rijbewijs gehaald. De rijschool is zeer flexibel in het plannen van rijlessen en examens. Ingmar is een zeer competente instructeur die je op de juiste wijze weet te instrueren om het goed te leren rijden. Zeker een aanrader!

Kalm en behulpzaam

Goede ervaring, fijne meneer, vriendelijk met helpen en leer je goed en snel van. Dag cursus gedaan en in èèn keer geslaagd. Top.

In een zin super!

Super leuke en leerzame tijd gehad bij rijschool van waardenburg. Met 10 lessen mijn rijbewijs kunnen behalen. Met dank aan mn geweldige rij-instructrice!! Zeker een aanrader! Kom voor mijn volgende rijbewijs zeker terug! Grt Gert.

Goede rijschool

Op aanraden van een vriend hier begonnen met motorrijlessen voor de categorie A2. Vanaf de eerste les al een goed en vertrouwd gevoel. De AVB oefeningen worden eerst duidelijk uitgelegd en daarna veelvuldig geoefend, mocht er iets fout gaan wordt goed en rustig uitgelegd op welke manier je het kan verbeteren. Ook tijdens de AVD lessen wordt rustig en duidelijk verteld welke punten je kan verbeteren om er uiteindelijk voor te zorgen dat je veilig en vertrouwd de weg op gaat. Dankzij de goede lessen van Ingmar voor allebei de examens in één keer geslaagd. Nu met een goed gevoel de weg op!

Zorgvuldig

Ontzettend goed les gehad Bewogen en vriendelijke mensen Had nooit gedacht als 50 plusser dat het mij ging lukken! Bedankt iedereen voor de goede zorgen En in het bijzonder mijn instructrice Marije!

Super leerzaam

Leuke lessen, heel persoonlijk Veel lachen in de auto heel blij dat ik nu alleen mag rijden. Zal de rij instructeur erg missen in de auto.

Gezellige lessen waarbij je vertrouwen krijgt in jezelf en je positie op de weg!

Ik heb 3 keer examen gedaan en heb er voor gekozen om bij mijn 3e examen een faalangst examen te doen. Voor mij was dit echt super fijn. Ik ben best wel perfectionistisch en wil daarom alles veel te goed doen en dit zorgt ervoor dat ik heel zenuwachtig wordt. Het faalangst examen zorgde ervoor dat ik mij op me gemak voelde en lekker rustig zonder zenuwen kon rijden! Hierdoor kon ik echt laten zien wat ik kan!

Professioneel, vriendelijk en flexibel

Na 20 jaar rijervaring toch heel veel geleerd en op een fijne en constructieve manier.

Er wordt veel aan je persoonlijke ontwikkeling gedaan

Er wordt goed les gegeven op een professionele wijze met als eind resultaat:slagen!!!

Fijne, professionele lessen

De Rijinstructeur geeft duidelijk aan wat er van je wordt verwacht en hoe het leerproces verloopt. Daarbij is de omgang fijn en geeft de rijschool je de ruimte om de rijopleiding op jouw eigen manier, op jouw eigen tempo, af te ronden. (Rijinstructeur: Marijke Wierks)

Fijne rijschool, aardige rij instructrices

Geluldige rijinstructices, Saskia en Marije. Ben in 2 keer geslaagd, nogmaals, jullie ook super bedankt 😀

Super rijschool

Prettige manier van les geven!

Goed en aardig

Ik heb een goeie ervaring gehad.

Hele fijne rijschool!

Bij Ingmar hele fijne, relaxte, en leerzame lessen gehad. De Lessen waren altijd relaxed en rustig. Doe je iets niet goed dan reageert Ingmar rustig en geeft je goede tips over hoe je dat beter had kunnen/moeten doen. Ingmar is heel flexibel, zo kan je rijlessen wanneer jou dat het beste uitkomt, en als je een keer toch niet kan dan is dat geen probleem. Ook de auto (Ford Kuga) is een fijne auto om in te lessen, doordat het een grotere auto is leer je om met een grotere auto om te gaan in het verkeer. Daardoor is de stap naar een kleinere auto makkelijk. Kortom: bij Ingmar heb ik fijne en rustige lessen gehad, en ben zeer tevreden met de rijschool!

Vriendelijk

Door de vriendelijke en rustige begeleiding altijd een fijn gevoel achter het stuur. Goede opbouw richting het examen en flexibel in het afspreken van lessen.

Goede rijschool voor het behalen van je rijbewijs.

Slagings gerichte rijinstructeur met veel passie voor haar werk. Geeft goed uitleg over situaties die je kan tegenkomen/tegengekomen bent.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn zeer positief. \r\n\r\nZonder ervaring met schakelbrommers stapte ik na 30 jaar autorijden op een motorfiets. Een jeugddroom die uitkomt. \r\nInstructeur Ingmar wist met geduld, de nodige humor en goede aandacht de (AVB) oefeningen aan te bieden.\r\nWaar nodig op zeer originele wijze. Daarbij hield hij een stimulerende leercurve aan. Uitdagend, maar met behoud van zelfvertrouwen. De oefenstof werd rustig en duidelijk uitgelegd, voorgedaan en herhaald om te kunnen automatiseren en derhalve voldoende zelfvertrouwen te bieden voor het AVB examen. \r\n\r\nTijdens het AVD gedeelte van de rijopleiding werden zeer uiteenlopende situaties geoefend, waarbij Ingmar veelvuldig de relatie legde tussen AVB oefeningen, AVD, beide examens en de praktijk van het zelfstandig motorrijden na het examen. \r\n\r\nTijdens de gehele rijopleiding was er aandacht voor de motorrijder, maar nog meer (en misschien wel belangrijker) was er ook aandacht voor de mens achter de motorrijder. Dat mag ogenschijnlijk vanzelfsprekend heten, maar is het niet. Ingmar heeft daarmee in mijn visie een blijk van Hogeschool voor rij-instructeurschap gegeven.\r\n\r\nWie een rijschool zoekt, waar men je even snel een kunstje leert en op jouw kosten een gokje waagt, kan deze verkeersschool beter mijden. Bij Verkeersschool van Waardenburg levert men namelijk nog (ouderwetse) aandacht en gedegen kwaliteit, waarmee je jaren vooruit kunt. Daarom ga ik nu met het volste vertrouwen de weg op. \r\n\r\nVan harte aanbevolen.

Baron van Boetzelaerlaan 3 A

3319 CK Dordrecht