perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met dit bedrijf kon niet beter. Ben uitstekend geholpen, en ben dankzei marije ik 1 keer geslaagd!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijn en erg goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top begeleiding en erg op mijn gemak! Het is het zeker waard!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijlessen gehad! Rijbewijs in 1x gehaald!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf I enjoyed my motorcycle lessons with Ingmar. He is focused, patient and cares about his clients. He also found creative ways to help me understand how I needed to improve. Thanks for your help, mate!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb veel geleerd van deze rijschool. \r\nDe uitleg is duidelijk en er wordt altijd goed gecommuniceerd over het maken van afspraken. Ik ben erg tevreden met dit\r\nbedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geen wazige praktijken, maar gewoon duidelijk en leerzaam.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professioneel en goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede en positieve ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super ervaring

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aardige kerel, stuurt netjes een appje s\' ochtends ter herrinnering afspraak

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne ervaring, met plezier gereden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had bij geen ander bedrijf willen lessen! Ze helpen je erg goed waar nodig is. Als je rijexamen mag doen dan is dat omdat je het kunt en omdat ze vertrouwen in je hebben.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rustig en geduldig les krijgen👍\r\n🏍 En in één keer geslaagd 🎊\r\nBedankt!!!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Men is zeer kundig en neemt de tijd voor je\r\nZeer betrouwbaar en vriendelijk.\r\n\r\nMooi familiebedrijf \r\n\r\nEn leggen alles goed uit

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede lessen, kon iedere week op een voor mij gunstig tijdstip lessen en in één keer geslaagd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf erg fijn. Na slechte ervaringen gehad te hebben kwam ik hier terecht en hebben me het vertrouwen gegeven om het weer goed af te maken

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed les geven aardige instructeurs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne lessen gehad er werd goed ingespeeld gehouden met mijn onzekerheid. Hele goede begeleiding gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontzettend goede dagcursus voor BE. Hele goede tips gekregen en goede hulp als het fout ging. Zeker een aanrader!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer positieve ervaring met Ingmar van Waardenburg. In \'e\'en keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs! De lessen waren heel prettig, Ingmar doet dat op een heel eigen betrokken en rustige manier én met veel humor.

Baron van Boetzelaerlaan 3 A

3319 CK Dordrecht