Helemaal top!

Ik heb motorrijles gevolgd bij Van Waardenburg. Ingmar gaf op een hele fijne en professionele manier les en had gelukkig alle geduld van de wereld en vertrouwen in me. Mede door zijn goede begeleiding heb ik mijn motorrijbewijs in één keer gehaald, en ik kan iedereen deze rijschool dan ook zeker aanraden!

Super fijne instructie gehad bij Ingmar hele fijne man en in 1 x geslaagd voor mijn motorrijbewijs!

Ontzettend leuke en leerzame lessen gehad!

Super rijlessen gehad van Saskia. Het was leerzaam en gezellig te gelijk. Door het goede oefenen en de duidelijk uitleg heb ik in 1x mijn rijbewijs kunnen halen. Heel erg bedankt!

heel erg leerzaam

ik heb alles goed doorgekregen en onthouden van wat me allemaal is geleerd. heel aardige en toch ook wel goed strenge instructrice die ma alles heeft geleerd over auto rijden en daardoor ook in 1 keer geslaagd.

Fijne persoonlijke begeleiding op goed niveau

Na 1 proefles op aanraden een pakket van 33 lessen genomen. Fijne opbouw van de stof in de praktijk icm die van de theorie. Opgebouwd van tussentijdse toets naar examen en onderweg veel geleerd. Uiteindelijk enkele lessen erbij genomen en uiteindelijk geslaagd. Fijne ondersteuning gehad en ook de mogelijk gehad om bij meerdere instructeuren van de rijschool te rijden om meer inzicht te krijgen.

Straight to the point, kritisch maar zeker gezellig

Ik heb bij Saskia gelest voor 1,5 jaar. Ik had een beetje pech bij mijn eerste twee rijexamens, maar vóór mijn derde rijexamen was ik meer dan ready. Saskia heeft mij zat moeilijke opdrachten gegeven, zelfs heeft zij mij onverwachts op en neer naar Rotterdam-Zuid gestuurd. Juist door zulke oefeningen heb ik nu meer ervaring en zekerheid in mijn rijkunsten. Als iets niet helemaal goed ging liet ze mij eerst reflecteren wat ik had gedaan en hoe ik dat moest verbeteren. Hoewel we toch soms enige meningsverschillen hadden, konden we samen goed overweg en hebben wij kunnen lachen achter het stuur. Bij Waardenburg zelf was het redelijk netjes georganiseerd, sommige afspraken zoals het plannen van een rijexamen konden alleen een paar dagjes duren. Ik heb zelf weinig tot geen ervaring met andere werknemers bij Waardenburg, dus die laat ik hier achterwegen. Over het algemeen is deze rijschool zeker aan te bevelen.

Goed fijn en gezellie

Helemaal toppie

Geduldig en duidelijke lessen.

Vriendelijke sfeer, en duidelijke uitleg.

Onwijs goed geholpen

Met de hulp van deze rijschool heb ik mijn rust en zelfvertrouwen gevonden. Daarnaast hebben ze mij binnen no-time begeleid naar een positief examen resultaat. Ik ben heel dankbaar!

Ik heb hele fijne lessen ervaren

Veel geleerd in een fijne sfeer.

In Eén Keer Geslaagd!

In één keer geslaagd, dat heb ik echt wel te danken aan mij instructrice. In de lessen werd ik stap voor stap vertrouwd met het bedienen van de auto, de praktijk van het rijden en het verkeer om me heen. De situaties die ik moeilijk vond, oefenden we vaker; fouten werden besproken en daardoor snapte ik ze de volgende keer. Tijdens het examen wist ik: Ik heb dit allemaal geleerd, dit kan ik! Bedankt aan Saskia!

Leerzaam en doeltreffend

Goede instructie en interactie.

Perfecte eerlijke en duidelijke rijschool.

Aanhanger rijbewijs gehaald. Gewoon kort, krachtig en heel goed praktijk gericht!

Professioneel

Duidelijk, netjes, houd zich altijd aan gemaakte afspreken en geduldig maar streng waar nodig.

Fijne, ontspannen en leerzame rijlessen

Mijn tijd bij rijschool Waardenburg was heel fijn. Ik hen verachillende instructeurs gehad die allemaal even aardig en bebulpzaam waren en mij altijd op mijn gemak gesteld hebben bij het rijden. Deze rijschool is zeker een aanrader!

Gezellige en duidelijke lessen!

Erg genoten en de lessen waren heel duidelijk. Raymond is een heel goede en gezellige instructeur. Zeker aan te bevelen om hier te komen lessen!

Ontzettend tevreden!

Rijbewijs in 1x gehaald, fijne lessen en goed begeleid. Erg tevreden.

Uitstekende rijschool! Zeer aan te bevelen.

Uitstekende rijschool! Met alle plezier heb ik hier mijn rijbewijs gehaald. De lessen zijn zeer professioneel en worden gegeven op een fijne en gestructureerde manier. Ook het leertempo is afgestemd op hoe dit bij jou als lerende het beste past. Het idee dat je niet alleen, maar samen met je rijinstructeur of rijinstructrice toewerkt naar je examen heb ik altijd heel fijn gevonden.

Alles gehaald in 1 keer door top begeleiding

Ingmar is een geduldige en goede instructeur. Alles wordt duidelijk uitgelegd met een grappie hier en daar.

Goed en leuke lessen.

De rijlessen worden heel goed uitgelegd en je kan ook lachen tijdens de lessen waardoor het ook leuk blijft

Ik heb ongeveer 1,5 jaar rijlessen gehad bij saskia. Dit vanwege de corona waardoor we vele maanden niet konden rijden. Ergens vond ik dit totaal niet erg want rijles was een leuk uur om naar uit te kijken. Saskia geeft goede en duidelijke uitleg. Hele fijne rij instructrice en altijd gezellig met de leukste praatjes en lachjes. Jammer dat ik nu niet meer kom maar wel heel erg blij met mijn rijbewijs en dat allemaal dankzij waardenburg. Heel blij dat ik voor jullie heb gekozen! Ga zo door :)

Ik had een goede rij instructeur die alles duidelijk uitlegde en mij geweldig naar mijn praktijkexamen heeft toe begeleid!

Helemaal top

Zeer goede ervaring met Waardenburg. Zowel voor mijn motor- als aanhanger rijbewijs goed geholpen. Duidelijke uitleg en gezellige lessen.

Professionele rijschool met ervaren en vriendelijke instructeurs

Fijne rijschool met goede bedeleiding naar het examen toe. Bedankt voor de lessen Ingmar!

Behulpzaam, betrokken dus gewoon super fijn

Ik vind het een hele fijne rijschool. Goede lessen en fijne sfeer, goed contact met de rijinstructeur.

Baron van Boetzelaerlaan 3 A

3319 CK Dordrecht