Goede rijopleiding

Leuke, gezellige en leerzamen rijlessen samen met Saskia gehad! Je wordt goed begeleid zodat je alles in 1x haald. Zeker een goede rijschool!

Heel blij dat ik rijles heb gekregen van Ingmar.

De rijlessen waren altijd relaxed en leerzaam. Er werd altijd kritisch gekeken naar wat beter kon met als gevolg dat je steeds vooruit bleef gaan! Ik zou deze rijschool zeker aanraden.

It's a nice experience

I started in 2020, but due to the COVID-19 policy, I have stopped my lessons 2 times, and the exam also has been delayed 2 times. I have experience with 2 coaches, they are both kind people and very experienced, they always think about candidates, and give a lot of suggestions. If any of my friends ask me to recommend a driving school, I will never hesitate to recommend this one.

Professional and personal

Ingmar offered a personal and client-centred service. I am an expat who already had years of driving experience. While others quoted me 20 lessons, Ingmar used one lesson to see what my needs were, then booked my exam. Also, for the exam, he made sure I had an assessor who was a bit more chilled and willing to talk in English if I got nervous. It is the little things like this thar separates Ingmar from his competitors. Thanks Ingmar. I really appreciate your help.

Hele goede rijschool.

Ondanks corona heb ik mijn rijbewijs toch binnen een jaar kunnen behalen. Super fijne school waarbij je gewoon zeker bent van goede leskwaliteit!

Leuke en leerzame dag met Ingmar

Ging voor E achter B. 's-Morgens om 07.30 uur begonnen en om 13.00 uur examen en geslaagd.... Leuke en vooral leerzame ochtend geweest.

Geduldige en gezellige instructeur

Ik heb met veel plezier bij Waardenburg mijn motorrijlessen gevolgd. Ook als ik niet zo voorspoedig ging als dat ik zelf gehoopt had, maakte dat voor Ingmar niet uit. Hij bleef net zo lang door gaan met uitleggen, instructie en positief op je in praten tot ik alles kon. Zeker een aanrader!

Heel erg tevreden

Ik ben zeer tevreden met Waardenburg en de manier hoe er les wordt gegeven.

Goede, leuke en leerzame lessen!!

In het begin ging het niet zo lekker bij mij, ben toen geswitcht van instructrice en heb uiteindelijk bij Chantal een hele goeie en leerzame tijd gehad!! Zij zet echt de puntjes op de i en houdt het tegelijkertijd gezellig zodat je je goed op je gemak voelt! Vriendelijk en goede communicatie. Alles in een keer gehaald, heel erg bedankt!

Top rijschool

Alles in 1 keer gehaald, super rijschool.

Erg goed.

Ze nemen de tijd voor je. Ze leggen alles erg goed uit.

Helemaal top

Alles wordt helemaal goed uitgelegd als iets niet lukt blijf je t opnieuw doen totdat t wel lukt gwn helemaal top

Goede begeleiding, uitleg en geduld

Ik vond het super leerzaam, om bij waardenburg te mogen rijden!!

In 1x geslaagd!

Afgelopen vrijdag ben ik in 1x geslaagd! Was nog even spannend, vooral omdat mijn vaste instructrice plots in quarantaine moest. Gelukkig kon ik bij een collega terecht, voor nog 1 les, en deze is ook met mij meegegaan naar het examen. Enorm bedankt voor de duidelijke uitleg, goede lessen en uiteraard ook het geduld!

Superfijne rijschool

3 auto-rijbewijzen van mijn 3 kinderen en 2 motor-rijbewijzen van mijn vrouw en dochter verder. Zelf ook 2 herhalings- xq ofrislessen motor gedaan nadat ik motorrijbewijs 25 jaar eerder behaalde. Was zinvol en leerzaam. Kortom: een aanrader qua rijschool. Dank dus Arie en Ingmar.

Fijne en betrouwbare rijschool.

Corona zorgt voor een rare tijd, ook met lessen en afrijden. Maar Rijschool Waardenburg krijgt het voor elkaar om ook in deze tijd kwaliteit te bieden. Je kan in principe altijd wekelijks lessen en met vragen kan je altijd bij je instructeur terecht. Ze maken een traject op maat voor jou en dat heeft voor mij gewerkt want ik heb mijn examen in 1x gehaald. Mijn instructrice was Saskia, echt een topper. Met haar kan je er zeker van zijn dat je goed leert autorijden. Helaas moest ze in quarantaine tegen mijn examen aan en kon ze er niet bij zijn. Maar ze heeft ervoor gezorgd dat ik ben opgevangen door een hele sympathieke collega. Erg fijn!

Rijles zoals het hoort!

Dankzij de uitstekende rijlessen in 1x geslaagd voor de praktijkexamens motor. De duidelijke, kalme en vooral doelgerichte uitleg van de instructeur helpt enorm bij het behalen van je examen AVB & AVD. Een echte aanrader!

Veel oefenen baart kunst

Een enorm goede begeleiding en ondersteuning.

Saskia legde alles duidelijk uit. Erg fijne ervaring gehad met de rijlessen!

Super relaxed leuke instructeur aanrader

Super relaxed met zeneuwen wordt je op je gemak gesteld

Goede en geduldige rij instructeur

Ik vond het erg leuk om bij Waardenburg mijn rijbewijs te halen. De cominucatie was erg goed en de rij instructeur had veel ervaring.

Hartstikke goede rijschool

Betrouwbaar en geduldig, niets op aan te merken. Mijn rij-instructrice bleef altijd rustig en heeft me goed naar mijn rijbewijs toe gecoacht.

Super goede rijschool!

Hele fijne lessen gehad bij Ingmar. Hij legde alles gestructureerd en rustig uit waardoor het duidelijk was!

Hele goede begeleiding met instructeurs die altijd voor je klaar staan.

Ik heb hier altijd heel fijn gelest met goede instructeurs.

Goede duidelijke lessen!

Goede duidelijke lessen