5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele fijn motorrijlessen gehad, duidelijke instructies en geduldige instructeur. Niet alleen het rijden en verkeer kwam aan bod maar ook behendigheid en beheersing, waardoor je je veel veiliger voelt op de motor!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel goed . Ruime mogelijkheden om afspraken te plannen voor lessen heel vriendelijk en ik heb heel veel plezier bij mijn motorlessen gehad

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik heb mijn BE rijbewijs gehaald d.m.v.een lessenpaket in een dag het rijbewijs BE. super snel en goed geregeld zes lessen inclusief examen goede uitleg en rij-instruktie en in 1 keer geslaagd. fam.wischmann bedankt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De heer Wischmann was heel goede leraar. Hij gaf zo goed les ,dat ik bij de eerste keer mijn rijbewijs kon halen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Echt een aanrader deze rijschool! Super begeleiding gehad van zowel Mario en vooral Theo die je snel en deskundig heel vertrouwd maakt met de motor en alles in 1 keer gehaald en dat voor een vrouw van 47 zonder enige ervaring. Nogmaals dankzij het vertrouwen en ervaring van Theo Ook de administratie is zeer vriendelijk en behulpzaam.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mario is een te gekke instructeur, die duidelijk weet waar hij het over heeft.

bedankt voor alles

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik vond het een super leuke rijschool, als je vragen had kon je altijd bellen, door hun heb ik me rijbewijs gehaald! deze rijschool beveel ik andere echt aan echt een super rijschool!

Goed zakendoen, vriendelijk, kwalitietsopleiding

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

op snel cursis geslaagt heel veel geleerd leggen alles goed al moet ie het meer als 20 x uit leggen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed en deskundig

Super rijschool 04-11-2013 geslaagd voor mijn rijbewijs

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede service en instructeurs

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik ben in mei 2012 gestart bij Mario Odon. Deze instructeur adviseerde mij na drie lessen al automaat te gaan rijden omdat ik niet kon schakelen (terwijl ik in deze drie lessen alleen één les een aantal keer de koppeling had ingetrapt, terwijl Mario schakelde). Na 10 lessen heb ik besloten te lessen in een automaat, omdat ik het schakelen nog steeds niet onder de knie had. Toen ben ik bij mevrouw Wischmann terecht gekomen. Hier had ik niet het gevoel dat het opschoot. Op aanraden van anderen heb ik toen een les bij Paul Vaessen gevraagd. Daar moest ik weer een aantal lessen wennen aan het schakelen. Paul was ook de eerste die mij fatsoenlijke uitleg gaf over hoe ik moest schakelen. Dit had ik van Mario nooit gehad. Mario zei dat ik het gewoon op gevoel moest doen, daar kun je niets mee als je net begint. Ik heb gisteren na 84 lessen mijn rijbewijs gehaald. Ik ben geen kampioen in autorijden maar met fatsoenlijke begeleiding vanaf het begin, had het niet zolang hoeven duren en zoveel hoeven kosten! Ik ben blij dat ik overgestapt ben naar Paul. Hij heeft mij veel geleerd. Wanneer ik alleen bij hem gelest zou hebben, zou de score veel hoger zijn geweest. Maar door de uiterst slechte begeleiding in het begin, heb ik geen hoge pet op van autorijschool Wischmann. Je kunt toch niet na 3 lessen al iemand \'opgeven\'?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Europaweg-Zuid 340