4 sterren: goede service, goed behandeld

Marij uit Heerlen, Ik wil iedereen deze rijschool aanbevelen. Geduldige en aardige instructeurs/instructrices. De uitleg en instructies zijn heel duidelijk. Al met al een TOPPIE rijschool. (geslaagd binnen 1 jaar op latere leeftijd) nogmaals hartelijk dank

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben tevreden over de rijlessen en de deskundigheid van de rijschool. Ga hier verder met de rest van mijn rijbewijsen die nog nodig zijn!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

ik ben tevreden over dit bedrijf. de theorielessen worden goed uitgelegt. en er zijn goede leeraren.en de praktijklessen worden ook goed gegeven. als er iets niet duidelijk is word het goed uitgelegt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Theo: Ik ben je nog steeds dankbaar voor je oneindige geduld. Ben in september 2012 voor de eerste keer geslaagd voor motorrijbewijs. Heb inmiddels 7.000 veilige km erop zitten. Vele bochten al gereden,Nederland, Luxemburg, Vogezen, Zwarte Woud. :-). Heerlijk!!! Motorrijden is echt fun. Genieten van natuur en spelen met de machine :-)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede service en top instructeur!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

fantastisch en heel vakkundig, perfect,doen zich echt de moeite voor iedereen.zal hun ook altijd aan andere mensen zeggen dat het gewoon geweldig is om bij hun te lessen..gr john smeets Brunssum

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geachte, Middels deze willen we jullie van harte bedanken voor alles. Vormnamelijk Paul Vassen,en zijn deskundigheid en profesionaliteit. Nogmaals namens Filip, bedankt. Met vriendelijke groet, Familie Lastro

zeer prettige rijschool, vakkundig ,

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mario is een zeer bekwame instructeur waar het zeer prettig mee samenwerken is. Hij legt alles goed uit maakt het dat men zich op zijn gemak voelt. Een heel leerzame en gezellige les periode gehad. De adm was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Zeer goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb me b en c rijbewijs met code 95 in 1x behaald . Ik ben dik tevreden naar het streven naar je rijbewijs met wischmann bv

2 sterren: slechter dan verwacht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring