4 sterren: goede service, goed behandeld

In deze tijd is het heerlijk om een positief bedrijf te ontmoeten, zeer goede ontvangst, uitstekende service en goed klantgericht bezig zijn. Daardoor krijg je een betrouwbaar gevoel bij dit bedrijf en dat is erg belangrijk tegenwoordig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na al wat garages bezocht te hebben, kwamen we hier de juiste auto tegen voor ons. Na een goed gesprek met een heerlijke bak koffie, de diverse opties besproken. Hierbij zijn we zeer goed, duidelijk en eerlijk voorgelicht. Daarom besloten we om de volgende dag de 2 auto\'s te kopen bij Piet. Nogmaals hartelijk dank voor de uitstekende hulp zover!!( en voor de mooie bos bloemen bij aflevering!) Groetjes Marco en Gita

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, goed en prettige communicatie, komen afspraken na. Zeker aan te bevelen om zaken mee te doen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende service in een hele ontspannen sfeer. Piet is deskundig en het is heel prettig zaken doen met hem!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en deskundige hulp Goed contact tussen verkoper en klant er wordt ECHT naar je geluisterd en men probeert bij problemen mee te denken. Kortom een betrouwbare garage

4 sterren: goede service, goed behandeld

Niets dan lof, prettig onderhandelen, goede inruilprijs en perfekte service. Blij dat men hier een goed onderhouden inruilauto, die door ruimtegebrek het veld moest ruimen, op waarde wist te schatten. We hebben er een mooie MPV voor terug gekregen, waar we nog steeds heel blij mee zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gastvrij ontvangen,fijn gesprek met verkoper (Piet), geeft duidelijke en goede informatie, komt zijn afspraken na. Bij ophalen auto kregen we een mooie bos bloemen. Een eerlijk en betrouwbaar autobedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede gastvrije ontvangst, prettig gesprek met de verkoper, komt afspraken na. Mooie bos bloemen bij aflevering, erg attent.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Blokdrukweg 1