Geweldig goed bedrijf met vakkundig personeel!
super spontaan voel me echt een koning klant
Ik was op zoek naar een jong gebruikte Ford Transit met dubbele cabine, waarbij ik via internet bij auto Boon terecht kwam. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en hebben een goede eerlijke onderhandeling kunnen voeren.De uiteindelijke beslissing van aankoop werd vervolgens zeer eenvoudig. Ook de aflevering was perfect.Ik beveel deze garage dan ook van harte bij ieder aan.
aanschaf gebruikte auto gekocht bij garage boon.ben geholpen door piet een goed bedrijf en perfecte service.ik kan iedereen aanbevelen hier naar toe te gaan.
Goede service, prettig geholpen. Precies gevonden wat we zochten!
Top service en ook nog iets extra\'s
Fantastisch bedrijf. persoonlijk contact en advies is kundig en prettig.
Zeer goed bedrijf, plezierig in de omgang en staan altijd voor je klaar!
Prima! Erg vriendelijk en duidelijk en prettig.
Betrouwbaar en transparant advies. Bijzonder snelle service. Prettige manier van zaken doen, duidelijk zonder gladde praatjes.
Voor de 2de keer een occasion gekocht bij piet. Wederom zeer goed behandeld. Kan en zal iedereen deze garage aanbevelen.
Het is nog nooit zo leuk geweest om een auto te kopen. Het is een betrouwbaar en deskundig adres wat van veel autohandelaren niet gezegd kan worden.
Auto gekocht bij Auto Boon, geholpen door Piet zelf. Ontvangst was hartelijk. Auto is volgens afspraak perfect afgeleverd. Een tevreden klant dus. Ik heb alle rekeningen ter inzage gehad en gesproken met meerdere medewerkers van auto Boon. Tijdens mijn bezoek heb ik enthousiast eigenaarschap, klant- en service gerichtheid gezien. Wat mij betreft een \"open\" en betrouwbaar adres voor de aanschaf van een auto! Aanrader!
Wij hebben bij dit bedrijf een Opel Zafira gekocht. Nu 3 dagen in ons bezit en bevalt prima. De service is uitstekend, nogmaals bedankt Piet! En ook voor de mooie bos bloemen.