Prettige ontvangst. Ontspannen, alle tijd, goede uitleg. Geen opdringerigheid. Goede uitleg en als er wat is staan ze klaar, Zelfs voor een lampje, Of denken mee en geven advies.
goed bedrijf,klantvriendelijk,denken alvooruit, vakbekwame monteurs,dus een bedrijf waar u de auto met een gerust hart naar toe kunt brengen.
In de 26 jaar dat ik bij dit bedrijf ben is alles altijd super verlopen. Onlangs nog weer zonder stroom in Nunspeet. Binnen half uur was er service en direct in de garage geholpen, ongeacht, wat er al in behandeling stond in de werkplaats. Echt heel erg goed geregeld altijd! Aanbevolen!
Zeer vriendelijke en behulpzaam, met allround kennis van zake.
prettig
een goed bedrijf voor ons de nummer 1
Wy zyn al jaren goede service met Garage Schouten en hopen dat het zo blyven mag.
Wanneer ik overdag kom dan helpen ze me direct.
Prima bedrijf .Vriendelijk bekwaam personeel.
Al jaren een tevreden klant bij het bedrijf van Arie Schouten met zijn zeer deskundige medewerkers Henk en Jan, die ik al ken van de technische school te Harderwijk, waar zij toen leerlingen waren. Niet alleen deskundigheid staat hoog in het vaandel maar de service die geboden wordt en de prettige verstandhouding zijn belangrijke kenmerken van dit bedrijf.
Altijd prettig zaken doen. Je bent een klant en geen nummer. Onderhoudsbeurten worden goed en correct uitgevoerd. Je wordt altijd goed en vriendelijk behandeld.
open, laagdrempelig.en betrouwbaar.
Als je met een storing komt wordt je direct en vakkundig geholpen.
Het is er altijd goed!
Ik heb er goede ervaringen mee en is lekker dichtbij in de buurt10
zeer goede ervaringen, altijd klantvriendelijkheid, altijd even tijd voor een vraag of een verzoek.
Een jaar geleden een Renault Scenic bij Arie Schouten gekocht met een half jaar garantie. Perfecte auto, goede service, en eerlijke en prettige onderhandeling bij inruil. Een aanrader.