Auto gekocht. Prima geholpen en alles is prima afgehandeld.
klant vriendelijk,niet opdringerig. en nette afleverings kosten. en alles goed verzorgt
Ben sinds een week in bezit van een \"nieuwe\" occasion. Aankoop en levering verliepen vlot en opmerkingen t.a.v. de te leveren auto zijn netjes en vlot in orde gemaakt. Voor de overbrugging periode tot levering is kosteloos een vervangende auto ter beschikking gesteld. Heb op dit moment nog geen verdere ervaring met de service omdat ik daar nog geen gebruik van heb gemaakt.
Echt een familiebedrijf met hart voor het bedrijf en de klanten. We kregen een goede inruilprijs en de auto werd super afgeleverd.
Goede prettige sfeer bij binnenkomst en vriendelijke en vakbekwame eigenaars, echt een familie bedrijf. Kijk ernaar uit om de auto op te halen dinsdag 07 juni 2016. Ordelijk ingerichte en overzichtelijke showroom en dito internet site.
Heel positief. Veel ervaring en klantgerichtheid!
het bedrijd ademt een professionele , familiaire sfeer uit. Je voelt er je gauw op je gemak hetgeen het vertrouwen bevordert. Je voelt je er tussen de jonge modellen met lage km standen in de 7e hemel. In zakelijk opzicht is er geen twee richtingen verkeer waarbij geven en nemen voor de leiding een onbekend credo is. Weinig coulance en weinig begrip voor wat de klant als prettig ervaart bv. een bijna lege benzine tank bij aflevering Is niet aangenaam.
Een professionele en eerlijke benadering. Erg vriendelijk en deskundig
Goed ontvangen en behandeld ala klant.
Erg vriendelijk personeel en goede service. Goed bedrijf, aan te raden aan iedereen.
Rustige, vriendelijke no-nonse mensen bij autobedrijf Hans Kleiss
We kwamen alleen kijken maarrrr door even rustig met elkaar een kopje koffie en een gesprek aan te gaan gingen we toch een proefrit maken. Het wederzijds vertrouwen gaf de doorslag. We rijden nu in een Fiat Sedici (waar ook nog 2 nieuwe banden onder werden gezet) waar wij niet om hadden gevraagd en zijn daar erg tevreden mee en hopen dit nog jaren te zijn!! Het is een pracht familiebedrijf
Top ervaring! Geweldig goede service, niets is teveel. N echte aanrader!! Wij hadden n auto gekocht zoald die daar in de showroom stond. Toen we de auto vanmiddag kwamen ophalen, was er toch nog even n nieuwe accu in gezet en lagen er twee nieuwe banden onder. Wij zullen graag terug blijven komen bij dit mooie familiebedrijf.
Wij zochten een Vrij nieuwe Nissan Qashqai. Omdat wij in Hengelo wonen en omdat in Duitsland vaak luxe uitvoeringen te koop staan met weinig kilometers op de teller, zijn we in Duitsland gaan zoeken. Wel mooie gevonden, alleen wel erg ver weg (5 uur rijden) en met de bijkomende BPM werd het toch nog duur. Bij toeval een mooie Qashqai +2 te koop gezien met slechts 7500 km op de teller bij garage Hans Kleiss. Na een vriendelijk telefoontje met informatie en condities besloten we naar Poeldijk te rijden om deze auto te bekijken. We werden erg vriendelijk ontvangen, kregen heerlijke koffie, maakten een proefrit en besloten de auto te kopen. Een paar dagen later opgehaald inclusief winterbanden en een krasje was overgespoten. De auto bevalt erg goed. Na 2 weken bleek de rechter buitenspiegel wat te klapperen. Na een telefoontje wed direct gezegd dat valt onder de garantie. Wel weer een ritje naar Poeldijk, maar binnen 30 minuten was er een nieuwe spiegel gemonteerd. Wat een prima service! Als we weer een vrij nieuwe auto nodig hebben gaan we zeker naar Hans Kleiss terug. We hebben een groot vertrouwen in dit familie bedrijf! Veel succes toegewenst!
Afgelopen jaar een Peugeot 308 CC gekocht bij Autobedrijf Hans Kleiss en het zaken doen met Ted Kleiss was echt heel prettig, eerlijk en persoonlijk. Ik was specifiek naar deze cabrio op zoek en via internet kwam ik bij Hans Kleiss terrecht. Alhoewel het een 2ehands auto was zag hij er nog als nieuw uit en zonder het te vragen werden de 4 banden vervangen en 2 deukjes uitgedeukt. We wonen te ver uit de buurt om de auto ook bij Hans Kleiss in onderhoud te doen, maar dat had ik anders wel graag gedaan. Auto is nu bij Peugeot dealer in Amsterdam in onderhoud en bij de 1e beurt werd door de garage nog eens bevestigd dat de auto echt in uitstekende staat was en nu na een jaar rijden hebben we er ook nog geen enkel probleem mee gehad. Als deze Cabrio in de toekomst aan vervanging toe is hoop ik dat Hans Kleiss weer net zo\'n mooie auto heeft staan zodat we weer zaken kunnen doen.