5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijne mensen, ze dringen je niets op geen garage met gladde jongens. degelijk maar vooral betrouwbaar!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hallo, Mijn naam is Pieter en woon in groningen. Via internet was ik opzoek naar een gebruikte auto, zogenaamd de kop eraf. Ik had van te voren een budget beraamd en er waren een aantal auto\'s die in aanmerking kwamen. tweede ronde: Google streetview ... een prachtige manier om vanuit groningen te kijken wat voor uitstraling een bedrijf heeft. Over de kwaliteit van de auto maakte ik me eigenlijk geen zorgen aangezien deze zo goed al is. Het was de uitstraling van Automobielbedrijf Hans Kleiss (lang leve google streetview) en de vriendelijke toon die mij een goed gevoel gaven. Ik ben samen met mijn zoontje vanuit groningen naar poeldijk vertrokken (246km) en heb er geen seconde spijt van. Ik heb \"mijn\" autootje gevonden, Dhr Kleiss was erg vriendelijk en ook niet onbelangrijk, de prijs was zeer vriendelijk ;-) Een bijzonder goede ervaring met Automobielbedrijf Hans Kleiss Pieter Dijkstra

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Jupiter 6