Overall happy with service

I recently bought Ford Focus from Autobedrijf Hans Kleiss. Ted was very helpful during our visit and explained about the car. He also delivered the car at my home address, which was very convenient.

Goede en persoonlijke service

Hans Kleiss doet jaren onderhoud aan mijn sportauto, altijd met goede service, persoonlijke aandacht en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Highly professional

Very easy communication, efficient work followed up with professional explanation and advices.

vakkundig en goed geholpen

Wij hadden een mooie auto gezien en zijn wezen kijken we werden heel vriendelijk geholpen en vakkundig en ze namen alle tijd voor ons om alles uit te leggen en dat was tevens ook een leuk gesprek. De auto waar wij voor kwamen was precies wat wij zochten er waren kleine dingetjes maar geen probleem werd direct in orde gemaakt we zijn weggegaan en na 2 dagen teruggekomen en de auto gekocht en we blijven er ook voor onze service beurten komen.

Een fijn familie bedrijf.

Een man een man een woord een woord. Dit maakt het bedrijf ook waar, Doen wat ze beloven en dringen geen verkoop op. Wordt zeer vriendelijk en ontspannen geholpen.

Goede service en vriendelijk

Zoals hierboven vermeld

we werden deskundig en klantvriendelijk te woord gestaan

De Heer Kleiss kwam betrouwbaar en deskundig over. Een prima familie bedrijf, waar we op een nette en zeer persoonlijke manier geholpen werden.

geweldig

een bedrijf wat altijd voor je klaar staat!

Zeker aan te raden

De ontvangst was heel prettig konden diverse auto bekijken en de auto die ons beviel werd uitgebreid getoond. Konden direct een proef rit maken. Zijn direct tot koop overgegaan met directe betaling. Andere dag de auto gehaald waar kleiss jr aanwezig was, met hem een prettige ontvangst gehad koffie gedronken met alle uitleg van de auto, waar enorm veel snufjes opzitten. Kunnen altijd terugkomen als we iets niet begrijpen ondanks de goede uitleg van de heer kleiss. Al met al een aanraden om een goede occasion te kopen. Betrouwbaar en zeker geen 'gladde' autoverkopers

fijn bedrijf!

prima autobedrijf er vriendelijk en prijs/kwaliteit top!

Zeer vriendelijk

zeer goed geholpen en alles netjes afgehandeld hele goede service en verstand van de auto`s

Klantvriendelijk, no-nonsens

Klantvriendelijk, no-nonsens

Fijne mensen, toen ik binnen stapte gaf het een mij gelijk een goed gevoel

Vriendelijk en een goed gevoel bij de aanschaf van mijn Nissan Note door de familie Kleiss. Mvg Jan van Huisstede

Heb daar mijn VW Transporter gekocht. Ik ben heel blij mee. Super leuke mensen en goed professionele bedrijft.

Eerlijk advies

Kennis van zaken

Fijne mensen goed geholpen nemen de tijd voor je gr fam Stout

Prima bedrijf, fantastische klantenservice

Ik heb er een auto gekocht,fantastische auto ben er erg blij mee, vriendelijke en behulpzame service. Raad dit bedrijf echt aan.

top bedrijf

Zeer vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Deze (familie)garage is zeer zeker aan te bevelen. Top klasse! Vader en zoon bedankt voor de goede service!

altijd goed

Ik heb bij Auto Hans Kless 2 mooie sidebars latem maken onder mijn bestelbus. 's-morgens voor de deur gezet en's-avonds weer opgehaald. ook nog even een kijkje genomen in de goed gevulde showroom. zeer mooie auto's gezien en betaalbaar

Goede betrouwbare service

Snel geholpen, vriendelijk contact, snelle afhandeling met tennaamstelling. Kortom, super.

Fijne mensen, kundig en service gericht

Kreeg met mijn apk beurt gratis een leen auto mee, service kent geen grenzen bij garage bedrijf kleiss

Prima zaak

Onze airco was stuk dit is snel en vakkundig opgelost.

Eerlijk en kwalitatief bedrijf

betrouwbaar adres voor gebruikte auto's , waar je ook voor onderhoud heel goed terecht kan, snelle en goede service

Prima geholpen.

Jupiter 6