Deskundig
Geinterseerd personeel. In de eerste plaats in de persoon van wie de auto is. En goede zorgen voor de auto. Wij voelen ons daar heel fijn. Wij komen er graag. (jammer dat we niet dichterbij woonen.)
Prachtige occasion gekocht. Oude auto ingeruild voor netjes bedrag. Eindelijk een garage die doet wat ze beloven !! Hier laat ik ook op zeker het onderhoud doen ! Aanrader !!
Prettige ontvangst Goede uitleg over de + en de min over de aangekochte auto.
Net een mooie occassion gekocht bij Koudijs wilde wel mn oude velgen overzetten en dit was geen probleem helaas zat t wat tegen en kostte het wat meer tijd er werd goed op gehandeld kreeg een gratis leenauto mee zodat we nog wat konden ondernemen met het gezin.
Je krijgt een eerlijk advies, de service en klantvriendelijkheid zijn uitstekend! Het hele pakket onder in dak!
Klantvriendelijk en hartelijk ontvangen auto stond gepoetst klaar zoals afgesproken met een grote rode strik. En niet te vergeten de koffie was lekker.
Ik heb een Mercedes E klasse gekocht bij garage Koudijs, een prachtige luxe uitvoering. Na een mnd of 10 merkte ik dat er iets niet goed was , bij onderzoek bleek dat het subframe zeer slecht was en op plaatse doorgeroest. Direct de garage Koudijs gebeld , chef werkplaats Bart heeft direct actie ondernomen , lang verhaal kort te maken , er is een nieuw supframe gemonteerd koste nog moeite zijn er gespaard binnen een week was mijn Mercedes weer als nieuw . Alles is betaald door de garage Koudijs . Dus ik wil aangeven er zijn niet veel garages die kwaliteit en kwantiteit beloven maar ook doen , maar garage Koudijs vind ik top . Ze staan achter de klant en de auto die ze verkopen . ik wil dan ook zeker aan een ieder aanraden ben je aan een andere auto toe , ga dan naar garage Koudijs in Lunteren , je weet wat je koopt , en ze staan achter de klant als er iets gebeurd. Voor mijn krijgt Garage Koudijs een 10 echt top . Met vriendelijke groet Peter Wanders
Goede service goed geholpen
Vertrouwd en correct
Originele beoordeling
Vertrouwd en correct
De persoonlijke benadering staat voorop bij Garage Koudijs. Je bent hier als klant beslist geen nummer. Je weet altijd waar je aan toe bent, je krijgt duidelijke planning en uitleg, je krijgt een prima leenauto mee, en er zijn nooit budgettaire verassingen achteraf. Als er onverhoopt iets niet uitpakt zoals gewenst - bijv. een nieuw inbouwapparaat dat niet naar behoren functioneert - dan doen ze er alles aan om dat kosteloos en snel te vervangen. De garage heeft alles in huis op het gebied van techniek en ondersteuning. Er is een eigen wasstraatmet abonnementservice, en een lekke band of kapot lampje kunnen altijd even snel tussendoor. gefixt worden door het team van professionele en betrouwbare monteurs. Van mij een dikke 10 met ern griffel.
mooie en nette zaak waar ik goed werd ontvangen.
Dit is een garage die precies weet hoe klanten benaderd willen worden en klant blijven, dit zie je tegenwoordig zelden meer. Zeer vriendelijk personeel en fijne ervaring, regelrechte aanrader!
Na een storing snel en adequaat, de volgende dag al, opgelost.
net onze auto ingeruild en dus een andere auto opgehaald, daarbij bleek dat ze twee nieuwe banden op de auto hadden gelegd, omdat de andere banden nog maar net door de keuring zouden komen. Autobedrijf Koudijs bevalt ons tot nu toe super.
Met de hybride auto op vakantie kregen we na een 20 km vanaf thuis richting Spanje pech iets met accu elektrische storing melding in het dashboard te zien, balen dus. De ANWB erbij die hebt alles na gekeken maar zonder resultaat, met de ANWB achter ons aan zijn we veilig thuis gekomen. De volgende ochtend hebben we de auto naar koudijs gebracht zij hebben het wel ontdekt en het probleem verholpen en zijn we toch begin van de middag de vakantie reis toch voort gezet naar Spanje
Voor het eerst keer bij deze garage een auto aanschaft en ik word goed en netjes geholpen en toen ik een vraag had word daar serieus me omgegaan.
Zeer vriendelijk ontvangst een mooie garage en top personeel alles goed geregeld
Showroom presentatie uitstekend. Plantje of bloemetje er bij maakt het minder zakelijk.
Top bedrijf dit hele goeie service. Had een probleempje met de bmw 335i die ik daar gekocht had maar ze hebben alles opgelost dus een top bedrijf
Na telefonisch contact te hebben gehad, afspraak gemaakt om auto te bezichtigen. Contact was goed, professioneel omgeving, auto was zoals ze hadden aangegeven. Duidelijke afspraken en geen poespas eromheen. Al met al fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Na een gebruikte auto te hebben gekocht viel na 7 km de buitenspiegel eraf.Verkoper gebeld die aangaf dat we direct terug konden komen.Binnen een half uur een andere spiegel gemonteerd.Erg vriendelijk.
De eerste keer bij deze garage was een prima ervaring. Na een telefoontje een snelle afspraak kunnen maken. Veel uitleg over de werkzaamheden, de mogelijkheden bij de garage. De auto stond de volgende dag weer klaar, gepoetst en al. Een prima ervaring.
Een hele mooie autoshowroom. Aardige en behulpzame meneer. ik raad aan
Meulunterseweg 40
6741HN Lunteren