4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit bedrijf is ons aangeraden door een vrienden. Ik vind het een prima bedrijf met veel aandacht voor de klant. Dhr. Koudijs informeert me goed over wat er gedaan wordt (moet worden) en overlegd voordat een reparatie uitgevoerd wordt. Reparatie wordt naar mijn idee deskundig uitgevoerd. Het is een net bedrijf dat kwaliteit van reparaties en materialen en veiligheid hoog in het vaandel heeft. Je zit niet voor een \"dubbeltje op de eerste rang\" maar er wordt naar mijn idee degelijk werk geleverd. Men heeft oog en begrip voor de klant. Al met al een heel prettig allround bedrijf (wassen schade reparatie banden uitlaten enz, men kan alles met een auto en ook een leenauto tijdens de reparatie is altijd voorhanden, gratis. Een plus is wat mij betreft ook dat dhr. Koudijs werkt vanuit waarden en normen en overtuiging die mij aanspreken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Recent een hele mooie Opel Zafira automaat gekocht bij Autobedrijf Koudijs. De auto is volgens gemaakte afspraken klaargemaakt en verkeerde in een prima staat. Toch bleek er iets mis te zijn met de auto, maar dit is op zeer vakkundige en nette wijze opgelost. Ondanks dat er geen garantie op de auto zat is het mankement geheel kostenloos verholpen. Autobedrijf Koudijs, bedankt voor de service!!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor een onderhoudsbeurt is mijns inziens breder gekeken als wat gebruikelijk is bij een willekeurige garage. Hierdoor zijn een aantal problemen in vroegtijdig stadium ontdekt en dit scheelt op langere termijn een hoop ellende en kosten (hoewel het op korte termijn iets duurder uitpakt als verwacht). De informatie verstrekking was netjes vooraf en zodanig, dat ik als leek een goed beeld heb gekregen van wat er speelde.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een fijn bedrijf, je bent nog een klant en geen nummer en staan zover het kan gelijk klaar, aan de dure kant maar je word pretig geholpen als het moet dag en nacht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met autobedrijf Koudijs is dat men altijd vriendelijk is, goed uitlegd wat er gerepareerd moet worden, de onderdelen bewaard en laat zien die vervangen zijn. Ze denken met je mee ik ben nu 15 jaar vaste klant en ik heb altijd probleemloos kunnen rijden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Sinds de aankoop, prettig contact, efficient onderhoud en goede service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze ervaringen met Autobedrijf Koudijs waren zeer goed. Vriendelijk personeel, hoge service met name van een leenauto zomaar beschikbaar, kortom service wat heel belangrijk is super!!. Zeker aan te raden als je nog onbekend bent in de buurt, of anders als je bekend bent kom rustig is een kijkje te nemen. Familie van den Hoek.

4 sterren: goede service, goed behandeld

persoonlijke benadering, klantvriendelijk, goede service

4 sterren: goede service, goed behandeld

persoonlijke benadering, goede service, klantvriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooi bedrijf met goede persoonlijke aandacht voor de klant. Er is oog voor punten die niet met een reperatie te maken hebben; hier wordt je goed over geïnformeerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaringen, zowel telefonisch als in real life netjes te woord gestaan, dingen worden uitgelegd, kapotte onderdelen kunnen nog bekeken worden, leenautomogelijkheid, etc.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede, snelle service. Grote klantvriendelijkheid. Accuraat en toont aan wat er gedaan moest worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Sinds 25 jaar goede ervaring. Wordt goed rekening gehouden met wensen en planning van klanten. Gezellige en goede sfeer. Betrouwbaar autorijden. Wordt tijdig te verwachten storingen aangegeven, waardoor weinig storingen tusentijds optreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed bovag bedrijf. Doen hun best voor de klant. Komen netjes over, verkopen geen praatjes. Met een lekkend dakraam (onder garantie) zijn ze tot 4 keer bezig geweest, maar ze hebben het niet opgegeven en hebben het probleem netjes verholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben sedert 6 jaar klant bij Dick Koudijs. Ik heb zeer goede ervaringen. Wordt altijd heel vriendelijk geholpen. Service is prima. Ik woon ca 35 km van het autobedrijf af. Bij servicebeurt staat er altijd een auto geheel gereed opdat ik gewoon mijn werk kan blijven doen. Ik voel mij daar echt klant.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

uitermate goed alleen maar goede ervaringen ,klantvriendelijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deskundig en een vriendelijke open benadering,heel hulpvaardig in het zoeken naar oplossingen.Zorgvuldig wordt ik geinformeerd over de reparatie en kosten. Een hele goede vakkundigheid geeft een betrouwbaar gevoel.

Meulunterseweg 40

6741HN Lunteren