Vriendelijke mensen, goeie service!
BMW 1 serie gekocht direct na ophalen veel problemen mee gehad. Dit is door Berndes heel goed opgelost. Ik kon de auto door mijn eigen BMW dealer weer helemaal laten maken op kosten van Berndes dat was zeer goed geregeld. Auto is nu helemaal tip top.
Betrouwbare referenties? Ik heb er nooit in geloofd en heb dan ook nooit de behoefte gehad de moeite te nemen om er zelf aan te beginnen. Maar hier zit ik dan tóch met een goed gevoel dat ik graag met jullie wil delen. Ik zou het kunnen laten bij: “Leuke gasten, altijd verse koffie” maar daar heb je weinig aan vandaar een iets uitgebreider verhaal. Laat ik beginnen te vertellen dat ik weinig verstand van auto’s heb. Het lukt me te tanken, de olie na te kijken en af en toe de banden op te pompen en daar houdt het eigenlijk wel mee op. Laat staan dat ik bij het aanschaffen van een auto op mezelf kan vertrouwen. Na een zoektocht op internet kwamen we een Alfa Romeo Giulietta tegen bij Autobedrijf Berndes in Heijen. Deze auto (occasion) voldeed op zich aan al onze wensen. Na een afspraak gemaakt te hebben werden we vriendelijk ontvangen door Nick Benders, kregen een kop koffie aangeboden en konden we van gedachten wisselen over onze mogelijke aanschaf waarna we de Giulietta van dichtbij konden bekijken. Voordat het echter zover was wees Nick ons op een kleine lakbeschadiging aan de rechterbumper. Hierover hoefde we ons geen zorgen te maken omdat deze kosteloos overgespoten zou worden. De financiering was binnen no-time geregeld en e-mail werd in principe de volgende dag beantwoord. De telefoon wordt altijd vriendelijk en door een ‘live’ persoon opgenomen. Er word naar je geluisterd en met je meegedacht. Ik rij inmiddels ruim anderhalve maand in onze auto en elke keer weer met een glimlach en vertrouwd gevoel. Het enige nadeel is misschien de jaloerse blik van de buurman maar toegegeven, ook dat geeft nét dat beetje extra.
Zeer betrouwbaar bedrijf, afspraak is afspraak en wat ze zeggen komen ze na. Mocht er iets zijn dan kun je altijd bij ze terecht. Fijne service!
Ik heb heel fijn ervaring met deze bedrijf, dat is al mijn 5de auto bij en dat zegt al genoeg over hun deskundigheid en klantvriendelijke. Top aanrader
Nieuwe remblokken zijn vervangen en gelukt dankzij Autobedrijf Hans Berndes.
Mooie autos, goedkoop voor ondernemers en een goede service!
Mijn auto was na een jaar met veel kilometers wel toe aan een onderhoudsbeurt. Nieuwe remschijven en -blokken, sterretje in de ruit en de rest... Ik kon vrijwel meteen terecht en mijn auto was binnen een dag weer klaar. Fijne communicatie en goede service vanuit het bedrijf.
Nette garage en verkopen alleen auto\'s waar ze zelf volledig achter kunnen staan.
Prima service , snelle afhandeling, prettig medewerkers.
Een Renault Clio gekocht met inruil. Professionele en klantvriendelijke benadering. Concreet en correct in de gehele afhandeling. Dit alles geeft een vertrouwd gevoel. De auto werd pico bello afgeleverd en de recente onderhoudshistorie (Renault-garage) op verzoek toegestuurd gekregen.
Onze ervaring is Top! Auto gevonden via internet en bleek bij aankomst veel meer extra\'s te hebben dan was beschreven op de website. o.a. Keyless-Go, Start-Stop Systeem, Electrische stoelen, Electrische inklapbare spiegels, enz, enz, Inmiddels bijna 2000km met de auto gereden en hij bevalt echt prima! Een dikke 10 voor Autobedrijf Hans Berndes & Zn.
Ik heb hier ruim een jaar geleden mijn auto verkocht en een andere aangeschaft. Dat was een erg prettig en ontspannen gebeuren. Ook voor de APK of onderhoudsbeurt of bandenwissel breng ik mijn auto of wordt deze opgehaald. Het kostenplaatje is vaak vooraf duidelijk danwel wordt dit tijdens de reparatie overlegd zodat ik niet bij ophalen voor een verrassing kom te staan. Een prima service! Bovendien zijn de werknemers altijd vriendelijk en gezellig.
Fijn bedrijf om een auto te kopen. Regelen alles voor je, geen vraag is teveel. Een aanrader dus!
Bij Hans Berndes & Zn autobedrijf staat service en kwaliteit hoog in het vaandel, je wordt snel, persoonlijk en profesioneel te woord gestaan en geholpen. Heb hier in december 2017 een Honda gekocht en ben zeer tevreden ermee! Zeker een aanrader en zal de site in gaten houden voor een auto voor mijn vrouw.
Super service! Nick zijn uitleg was transparant en duidelijk. Alles was binnen 3 dagen geregeld voor de Audi A5 3.0 6V. Ik weet waar mijn volgende upgrade weer vandaan komt!
Prettig en persoonlijk contact. Mocht je toe zijn aan we een andere auto dan raden we zeker dit bedrijf aan.
Zeer vriendelijk personeel en voelt gelijk vertrouwd bij binnenkomst. Ze zijn transparant en komen de afspraken na. Je merkt duidelijk dat ze kwaliteit willen leveren en dat de klant vooraan staat. Zeker een aanrader!
Zeer kundig en netjes geholpen.
Prettig en persoonlijk contact. Goede ervaringen met inmiddels 4 auto,s kopen en onderhoud.
Fijn bedrijf. Duidelijke afspraken welke ze ook nakomen. Schades en reparaties worden goed uitgevoerd en je weet waar je aan toe bent door de duidelijke communicatie. Teven een mooi occasion aanbod waar ze je alles over kunnen vertellen. Kortom, flexible, klantgericht en to the point!
Voelde na binnenkomst meteen erg vertrouwd. Erg transparant over de auto en het verleden ervan. Vervolgens afgesproken dat ik de auto zou laten checken bij mijn eigen garage, omdat bij de aankoop van mijn vorige auto de staat van de auto mooier werd voorgedaan dan dat uiteindelijk na aankoop bleek. Het transparante gesprek over de goede staat van de auto en het onderhoudsverleden ervan werd bevestigd door mijn eigen monteur. Een aantal dagen na aankoop kwam ik erachter dat de stoelverwarming bestuurderskant na één minuut uitviel. Terug gebeld naar autobedrijf Berndes en zij hebben zonder vragen meteen nieuwe matten besteld en de week erna geïnstalleerd. Super service en een bedrijf dat kwaliteit boven kwantiteit verkiest. Stoelverwarming en de hele auto is top in orde nu.