plezierige benadering en sfeer
niet echt heel positief. Nog nooit zoveel kwijt geweest voor een keuring als dit maal :-( Echt bizar veel en bij navraag wordt het keurig uitgelegd, maar ja hoe weet ik of interieurfilters etc wel echt vervangen dienen te worden. de auto moest toch voor autoschade, dus dacht de keuring erbij te pakken, dit doe ik niet meer bij dit bedrijf.
Onze ervaringen met dit bedrijf zijn prima in orde.
Nog geen ervaring met dit bedrijf. Mijn winterbanden liggen sinds april voor het eerst hier opgeslagen.
Wederom prima service, klantvriendelijk, auto van binnen nog even uitgezogen na de onderhousbeurt, top.
To the point behandeling, snel, vriendelijk en deskundig.
Denkt mee met de kosten en vriendelijk personeel
Uitstekende service, klantvriendelijk en duidelijk.
Erg goede en prettige service.
snel, deskundig in aanschaf en wissselen winterbanden
Fijn, meedenkend, service prima. Soms toch enige twijfel of ze van mijn merk Volvo V70 wel voldoende kennis en kunde hebben t.o.v. van een echte Volvo dealer.
Eerst dit: het emailadres. Te wijzigen in [email protected] Vriendelijke ontvangst. Is gevestigd in mijn woonplaats. Ook sinds kort deskundig in hybride en electrische voertuigen . Voor mijn een reden mijn prius ook in onderhoud te geven bij dit bedrijf.
Energieweg 27
2421 LM Nieuwkoop