Nette service, behulpzaam en transparant
Ik had een probleem met mijn LPG installatie van mijn Opel Corsa, die niet wilde overschakelen. Na 4 LPG specialisten gebeld te hebben was Autocentrum Arkel degene die wel bereidt was 'm na te kijken en eventueel te maken.
Auto weggebracht voor onderzoek en ik kon netjes een huurauto meekrijgen...perfect. Daarna de dag erna teruggebeld met het oordeel en vanuit daar was mijn LPG Installatie weer gemaakt.
Gelukkig stuitte de specialist Harm op een puntje van aandacht voor de aankomende APK en heeft dat na overleg met mij direct kunnen maken (onderdelen vervangen). De dag erna auto opgehaald en Harm nam me nog netjes mee om uitleg te geven wat er vervangen was en liet mij ook de onderdelen zien.
Ten eerste superblij dat mijn auto weer rijdt, maar vooral zeer blij met de netheid, sevicegerichtdheid, behulpzaamheid en transparantie vanuit Auto Centrum Arkel en vooral vanuit Harm.
Ik kom hier zeker weer terug, niet alleen maar voor mijn LPG installatie maar ook voor reparaties naast de LPG Installatie.