Beurt uitgevoerd, motor storing opgelost. Alles in een keer goed.

Zeer prettig geholpen, en voldoet aan de verwachting

Wij zijn op een nette en prettige manier te woord gestaan en geholpen de spullen welke wij hebben besteld zijn op korte termijn geleverd en zag er keurig uit. Ook de kosten voor de geleverde spullen vielen ons niet tegen

top

super service

Fijn betrouwbaar bedrijf met schappelijke tarieven en vriendelijk personeel!

Fijn betrouwbaar bedrijf met schappelijke tarieven en vriendelijk personeel!

klantgericht, efficient, goede communcatie en planning

zie boven

Ik kwam voor een diagnose en die werd snel gesteld. Probleem opgelost.

Het lpg-systeem van mijn Scenic vertoonde kuren in geaccidenteerd terrein op de Duitse autoweg. In Nederland merkte ik er weinig van, wellicht ook door de 100km snelheidsbeperking én mijn rustige rijstijl. Ik dacht dat het aan de lpg-brandstof lag, op benzine liep de auto normaal, Mijn auto rijdt inmiddels 240.000 km op lpg. Echter, mijn verrassing was groot, de computer van het gassysteem vertoonde een defect en gaf daardoor een te arm mengsel. Niet bepaald goed voor de motor. Geen probleem, een gebruikte computer was voorhanden en in een mum van tijd ingebouwd. Dit is overigens niet mijn eerste goede ervaring met deze garage. Ik ben bij toeval een keer daar naar toe verwezen [ik woon in Den Bosch!], daarna ben ik nog een aantal malen terug geweest. Dat zegt alles over de vertrouwenwekkende behandeling.

klandvriendelijk en behulpzaam

Hadden een moter storing in de auto waar ik zelf niet meer uit kwam. afspraak gemaakt met de garage contact was goed en hebben een eerlijke prijs gerekend erg over te spreken.

Goede service, goed resultaat, goede priis

Goede dienstverlening, aardig personeel. Inmiddels ben ik een paar jaar klant met 2 voertuigen.

Goede en betaalbare service

Kom al een aantal jaren bij ACA. Goed overleg vooraf, goede kostenindicaties en correct uitgevoerde reparaties. Daarnaast flexibel in alternatief vervoer, dus geen lange wachttijden.

Een vriendelijke vakman!

Alle opgegeven problemen met mijn auto werden netjes en goed opgelost. Nieuwe LPG tank geplaatst, lekkage in koelsysteem opgezocht, gevonden en verholpen, andere problemen benoemd door de vakman en hij gaf daarbij ook de oplossing! Ik ben happy!

Prima bedrijf heeft verstand van zaken

LPG tank laten inbouwen komen keurig alle afspraken na.

Kan niet beter

Betrouwbaar vriendelijk goede service vakkundige mensen

Vertrouwen in de vakmanschap van Autocenter Arkel

Ik ben blij klant te kunnen zijn bij A.C.A , daar mijn ervaring met andere dealers niet goed is bevallen , wat betreft service en vakmanschap.

Snelle service.

Top garage!

Zeer fijne plek om je auto te laten onderhouden/repareren. Altijd even bellen voor ze grote kosten gaan maken heel fijn. En als het even mee zit krijg je je auto ook nog eens gewassen terug!

Alles prima geregeld

Goed advies, goede uitvoering

Inbouw LPG-tank in mijn camper. Goede advisering, snelle offerte en zeer goede uitvoering

Netjes en goed geholpen

Zie boven

Prima service en menselijke behandeling

Prima geregeld

Handig, auto meegenomen en einde van de dag weer terug gebracht

Al jaren tevreden

5 autos op lpg als het niet goed gaat dan kom je niet terug Topgarage!

Al vele jaren het vertrouwde adres voor onze Chevrolet.

Gewoon goed

kwantitatief en kwalitatief super!

We hebben een lpg-systeem in laten bouwen en Harm heeft dat met zijn team snel, deskundig en binnen de afspraken gedaan. Het is inmiddels de vierde auto (Mercedes W126, SL350 en VITO W368 en Seat MII) die Harm heeft gedaan. Ook doet hij het onderhoud van de systemen. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden. Sowieso is LPG een goede milieubewuste brandstof. Harm is bescheiden en deskundig. Wij waarderen hem, overigens zonder dat we aandelen hebben in zijn bedrijf.

Ontvangst en de werkzaamheden zijn uitstekend verlopen.

Ontvangst was prettig en het vervolg van mijn afspraak ook. Gelukkig was het gebrek zeer snel gevonden en dus het probleem opgelost.

Vlietskade 7016

4241WR Arkel