goeie service

Werden goed geholpen door iedereen.

Prettig contact en veel expertise

Ik word altijd vlot bedient met veel kennis.

Goede garage alles word altijd keurig uitgevoerd en als hoge kosten word er gebeld

Vriendelijk en professioneel. Hebben kennis van zaken.

Kan rustig werken terwijl de gasinstallatie zijn periodieke controle beurt krijgt.

Ouderwets goed

Kort omschreven het is een warm bad als je bij een bedrijf binnenkomt die geen dingen beloofd maar doet waar de klant warm van word. Vriendelijk maar ook zakelijk en zorg voor jou als klant. Het bedrijf straalt professie uit en maakt dat ook waar want de auto rijd als een zonnetje. Dank voor jullie menig bedrijf kan hier een voorbeeld aan nemen. Mensen ga ook eens kennis maken je zult zien dat ik gelijk heb. Grt Paul Hamers

Kwaliteitsgarage met vakmensen

Ik ben al jaren klant bij Autocentrum Arkel en word altijd professioneel geholpen. Men komt afspraken altijd na en denken met je mee in betaalbare en goede oplossingen. Kortom een vertrouwd adres wat ik iedereen kan aanraden!

Garage met een fijne service.

Voor montage van trekhaken is ACA altijd mijn vaste keus.

Prettige communicatie en goede kwaliteit

De communicatie met de mensen van het bedrijf was erg prettig en het werk is goed uitgevoerd.

Gewoon goed en duidelijk

Prima geadviseerd en geholpen

Prettig en vriendelijk geholpen.

Kon snel terecht voor een goede prijs!

Top ervaring en solide service

Ik ben al vele jaren klant van Autocentrum Arkel, en heb daar al vele merken auto's in onderhoud gehad. De persoonlijke touch geeft mij iedere keer weer een vertrouwd gevoel van een goede keuze. En de feitelijke kilometer kosten van onze mobiliteit blijven op een aanvaardbaar niveau.

Prijs vooraf, volgens afspraak gemonteerd en gefactureerd

Mij werd een afneembare trekhaak geadviseerd, nog steeds dubieus of dat ook een vaste had kunnen zijn, scheelt toch ca €200,— Prijs was vooraf bekend, afspraak op door ons gewenste datum was mogelijk. Bij aflevering keurig instructie gehad over de werking. Montage, ziet er voor zover ik dat als leek kan beoordelen, goed uit.

Heel goed en snel

Prma

de ontvangst was prima, netjes en beleefd, valt niets van te zeggen,

of alles is uitgevoerd zoals op de rekening staat vermeld, weet ik niet, daar heb ik geen kijk op. maar ik heb er wel vertrouwen in dat deze correct zijn uitgevoerd. over de rekening was een meningsverschil, maar dat is netjes opgelost.

Super service

Super service

uitstekend

Ik krijg goede informatie en men geeft blijk van goede vakkennis

Prima garage!

Ook in coronatijd goed, veilig en efficiënt behandeld!

Alles volgens mijn wens uitgevoerd.

Prettig en snel

Op korte termijn afspraak kunnen maken. Probleem snel verholpen en goede klantvriendelijkheid.

Fijne mensen, staan altijd voor je klaar. Denken met je mee.

Top service

Top, gewoon betalen wat het kost en geen verrassingen zoals bij de dealer.

Belde wat er gemaakt was gaf advies wat er vervangen moest worden . Was eigen keus wel of niet . En ook prijs technisch viel het mij mee.

gasinstallatie netjes ingebouwd

gasinstallatie netjes ingebouwd

vriendelijke bejegening en de auto was sneller klaar dan afgesproken

Heb ik hierboven al gedaan.

Goed advies en service!

Vlietskade 7016