👍

Fijne garage, vriendelijke mensen en snelle service.

goede service en meedenkend.

vriendelijk en behulpzaam

goede service

Ze bellen als er iets is verder netjes gewassen en binnenkant schoongemaakt. Alleen vind ik dat bij grote beurt APK gratis moet zijn.

Het is echt een expertise centrum op het gebied van LPG

Uitstekend geholpen, Vriendelijk en duidelijk veel kennis van zaken. Zeker op het gebied van problemen met LPG. Ik vind het een echte aanrader.

Laagdrempelig, goede service

Vakkundig, Klantgericht en Waarde voor je geld!

Het lpg systeem van mijn Volvo 960 was defect. Bij het online afspraak maken bij BAA werd ik aangenaam verrast door de persoonlijke benadering. Ik kon er snel terecht. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk te woord gestaan. Mijn gegevens werden in de PC gezet en onder het genot van een verse kop koffie en een krantje, kon ik wachten totdat de auto gerepareerd was. Bij aflevering werd mij helder verteld wat er gerepareerd was en ik kreeg advies over wat ik zelf zou kunnen doen om toekomstige problemen te vermijden. Als kers op de taart werd mij verteld dat ik flink zou kunnen besparen op de autorijtuigbelasting als het G3 systeem geformaliseerd zou worden. Ook de aanvraag hiervoor is door BAA in gang gezet! Professioneel!!

Afspraken om je klok mee gelijk te zetten

Snelle hulp voor diagnose, duidelijke afspraken over wat er gaat gebeuren en hoeveel het kost, op duidelijke afspraak (tijd en tijdsduur) en binnen de kortste keer weer op de weg. Vakkundig en veilig. Kortom mijn gasinstallatie uit 1997 en met 433.000 km op de teller draait weer als een zonnetje. Je hebt alleen maar dit adres nodig.

Vrindelijk en goed service ervaring

Mijn auto hier nu verscheidene jaren in onderhoud; en bevalt me prima

Vriendelijk personeel. Bij onderhoud wordt telefonisch contact opgenomen om zaken door te spreken. Goed advies. Goede relatie.

Altijd een snelle service en transparante communicatie!

Zoals ik al eerder heb mogen ervaren uitstekend!

Harm bouwt het gas in alsof het zijn eigen auto is Keurig ingebouwd met minimale zichtbaarheid en optimaal grootte

Bijzonder goed natuurlijk,Hadden jullie wat anders verwacht dan?

Als U het bovenstaande leesst dan moet dat toch wel alleszeggend zijn, Of niet dan?!?!?!

Top ervaring. Goed en netjes geholpen.

Afspraak was goed in orde. Netjes te woord gestaan. Opdracht perfect in orde.

vriendelijk en snel geholpen

Auto startte niet. Binnen 15 minuten monteur erbij. Daarna naar ACA gereden, waar direct de Accu werd vervangen. Bakkie koffie erbij. Prima.

Betrouwbaar, klantgericht, vriendelijk

Voor mij de eerste keer dat ik mijn auto liet nakijken door Autocentrum Arkel. Diagnose uitlezen en werd netjes gebeld welke reparaties er uitgevoerd moesten worden en wat het ging kosten. Alles, dus ook de uiteindelijke nota viel echt lekker mee. Nog geen 150 euro. Had op meer gerekend pfff . mij zien ze terug!!!

Klantvriendelijkheid top !

Iedere vraag wordt beantwoord.

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen door Harm een uitermate correct bedrijf !

Uitstekend geholpen

Zie bovenstaand

Zeer kundig en absolute lpg specialist

Kan ik iedereen aanbevelen

Eerlijk en goede service

Krijg vakkundig advies van Harm , staat persoonlijk te woord , het uitvoering van de reparatie verloop heel goed , bel als er extra kosten bij komen .

Prettig bedrijf met kennis van zaken van je (LPG)auto!

Woon redelijk uit de buurt van Autocentrum Arkel maar het is de afstand zeker waard! Als berijder van een auto op LPG tref je hier vakmanschap aan. Goede service, tekst en uitleg en betaalbaar!

Fantastische service

Snelle diagnose bij mijn problemen met LPG en kon in de avonduren komen voor de reparatie. Helemaal top!! Bij het tanken ging er ook nog een slang kapot, ter plekke gerepareerd en kon ik met opgepompte bandjes ;-) weer naar huis!!! Professioneel. Inrichting super schoon en verzorgd/netjes.

Uitstekende vakmensen , en een correcte prijs . Prima service !

Prima service , vakmensen met een prima prijsstelling . En LPG rijden is nog steeds een prima keuze ....... André .

Goede betaalbare service

Prima adres voor multibrand onderhoud, topkwaliteit.

Vrijdag gaspomp kapot.Zaterdag nieuwe erin.

Hele goede service.Duidelijke uitleg over de problemen.Heerlijke koffie!!

Vlietskade 7016

4241WR Arkel