Geweldig geholpen !! Vriendelijk een deskundige uitleg van het probleem ! Vorig LPG-inbouw bedrijf kwam niet uit het probleem, ga met een probleem naar Arkel.
Super service, een bedrijf wat naar de auto kijkt i.p.v. de rekening!
Mooi bedrijf. Goede service,daar moet je wezen!! koffie staat er altijd klaar ze hebben een gas installatie ingebouwd bij mijn a180
Vriendelijk welkom geheten, goed contact over de werkzaamheden.
Zeer goed geholpen
Op weg naar de garage had ik een ongelukje in de auto, waardoor de bekleding was bevuild. Ook bij het schoonmaken werd ik geholpen! Prima service! De auto kreeg ik gewassen terug!
Erg professionele en kwalitatief hoogstaande mensen bij ACA. Denken mee in oplossingen en hebben de storingen en revisie aan mijn auto geweldig opgelost! Waar andere garages hele dure onnodige reparaties voorrekende kreeg ik hier een heldere uitleg een een beduidend lagere eindafrekening gepresenteerd. En dat allemaal in een uiterst hartelijke sfeer.
Onze auto moest op korte termijn voor apk keuring. Dit kon omdat we hem even konden missen. Er werd netjes gebeld wat de kosten zouden worden en hij was snel weer klaar. De auto rijdt weer prima!
bijzonder klantvriendelijk
Geweldige service en goed contact
Duidelijke communicatie en uitleg over reparatie en kosten.
Prima service en kwalitatief heel goed werk! Ik ben een zeer tevreden klant van ACA.
Prima service en sympathieke medewerkers, een echte aanrader.
Deskundig, goede service en snel geholpen!