Ik ben al vele tevreden jaren klant bij dit bedrijf met inmiddels drie auto\'s. Deskundigheid gaan gepaard met prettige open en vriendschappelijke bediening.
gewoon super goed
Heb goede ervaring met dit bedrijf, wordt altijd keurig geholpen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Ik kon snelterecht na een storing met mijn gas installatie, binnen 30 minuten gefixed en weer onderweg.
Uitstekend, kundig en duidelijk
Ik had een klacht aan mijn lpg systeem die al lang liep en die die maar niet opgelost kon worden. Bij Arkel een afspraak ingepland en de klacht besproken. Na de ochtend werd ik gebeld en met de diagnose. Ik heb de klacht laten verhelpen en bij het ophalen van de auto kreeg ik zowel op de bon als persoonlijk adviezen. Dat is nog eens netjes!
Een heel goede ervaring , ze waren duidelijk en gaf goede advies aan .
Fantastisch. Harm is een monteur met een uitstekende vakkennis. Harm laat ook zien wat vervangen is en vertelt ook waarom. Super!
Zeer goede service en prettige heldere communicatie vooraf en achteraf. Veel kennis bij aanpassingen aan LPG systeem en algemeen onderhoud.
Zeer goed geholpen bij 1e contact (Anita) + bevestigd. Daarna goede anslyse + oplossing + uitleg en vriendelijk contact Top: mmegedacht voor later!
Heel klantvriendelijk en helder.
Prima bedrijf, duidelijke uitleg van de reparatie.
Kwamen snel tot de juiste conclusie wat de storing in mijn LPG systeem veroorzaakte. Jammer dat de vakantieperiode er voor zorgde dat de reparatie wat lang duurde, maar niets dan lof voor de deskundigheid en daar gaat het tenslotte om.
Fijn betrouwbaar bedrijf dat service en persoonlijk contact met de klant voorop stelt. Fijn en persoonlijk maar vooral deskundig geholpen tegen een aantrekkelijke prijs.
Mijn ervaring met autocentrum Arkel is geweldig Ik ben al heel wat jaren klant en ze staan altijd voor mij klaar. Dus zeker een aanbeveling waard.
Zeer goede ervaringen.
Aardige man aan de telefoon, aardige vrouw achter de balie, m\'n auto was snel van 4 nieuwe banden voorzien.
Prima , professioneel bedrijf.