Automaat laten flushen en opnieuw laten vullen, alle kleine perikelen zijn verdwenen! Top service.
Positief afspraken worden nagekomen,denken mee. Krantje lekkere koffie Toppy!!
Al jaren vaste klant, bij toeval bij auto centrum Arkel terecht gekomen zeer tevreden over de kwaliteit en service. Ga zo door!
Het bedrijf heeft een nette uitstraling en de medewerkers zijn vriendelijk, service gericht en vakkundig.
Goed bedrijf met vakmensen die servicegericht zijn.
Prima bedrijf. klantvriendelijk en vakkundig. Service staat hoog in het vaandel.
Auto centrum Arkel is een zeer deskundig en erg service en klant gericht bedrijf
Ik ben enorm blij met Autocentrum Arkel! Vorig jaar een goede 2e hands auto kunnen kopen. Vandaag de APK, alles nog steeds prima in orde! Betrouwbaar bedrijf. Vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!
Zoals altijd weer vriendelijk en vakkundig geholpen. Volgende keer weer Auto Centrum Arkel.