top ervaring op het gebied van service en snelheid. Deskundigheid kan ik nog niet beoordelen, ga mijn auto zo meteen weer ophalen. top service!
Vriendelijk en meedenkend personeel. Afspraak is afspraak en geen verrassingen achteraf. Goede service!
Vriendelijke ontvangst. Gedegen en deskundige voorlichting. Prima controle/afstelling installatie.
Mijn ervaring met Autocentrum Arkel is zeer positief. Ben zeer correct geholpen er werd goed geluisterd naar mijn klacht. Er is een bepaald behandelplan besproken. Nadat de storing verholpen was en ik mijn auto na 1,5 dag kon ophalen is er nog uitvoerig door Harm uitgelegd wat er precies gedaan en gevonden was. Ik hoop dat de storing niet meer terug komt maar daar vertouw ik op. Nogmaals hartelijk dank.
Ik werd zeer snel en vakkundig geholpen, met zeer vriendelijk personeel
Ik heb goede ervaringen met Autocentrum Arkel. Mijn lease auto is daar in onderhoud en de service is perfect.
Autocentrum Arkel
Snelle diagnose, redelijke prijzen en prima werk afgeleverd. Nog nooit meegemaakt, eigenaar maakt zelf een proefrit, geeft akkoord, daarna mocht ik testen of alles goed was. Echt een aanrader.
Deskundig, flexibel, professioneel
Hoewel het hier geen merkdealer betreft, zag de ontvangstruimte er extreem netjes en verzorgd uit. Ook de ontvangst was keurig en voor een vraag over een heel andere auto werd uitgezocht wat een eventueel euvel zou kunnen zijn hoewel deze auto elders in onderhoud is. Hieronder volgt de vraag of de garage zou aanbevelen; dit heb ik reeds gedaan en ik overweeg zelf vaste klant te worden.
Wij hebben een auto gekocht en in onderhoud bij autocentrum Arkel. Klant vriendelijkheid en kwaliteit staan voorop.je sfeer is goed. En de mensen zijn eerlijk.
ik heb goede ervaringen met dit bedrijf, wordt netjes geholpen
Goede voorlichting, veel kennis in huis, werkt netjes, goede afwerking. Klantvriendelijk.