Positief

Goede ontvangst met een correcte uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.

Superfijne garage

Alles word keurig netjes uitgevoerd en bij grote reparaties word netjes contact opgenomen

Goed bedrijf. En denkt goed mee

Goed en eerlijk bedrijf

Vakkundig en duidelijk qwa afspraken.

Goed geholpen,kwaliteit

Top in een zin

Lief en aardig persoon niemand die wou werken aan mijn auto behalve arkel lpg voortaan stuur ik al mijn klanten die ik ook heb jullie richting op

Allereerst de diagnose vaststellen!

Niet gelijk beginnen met onderdelen uitwissen

Vriendelijke mensenhouden zich aan de afspraak goede uitleg

Topservice!

We zijn goed geholpen! Fijne service en goede oplossing gezocht!

Goede service, scherpe prijs en gemoedelijke sfeer

Mijn Dacia met af-fabriek LPG, een zogenamde 'bi-fuel' liep niet goed op gas en de dealer kwam er niet uit. Autocentrum Arkel had geen enkele moeite met de diagnose en het herstel. Meteen beurt en APK laten uitvoeren en de auto blijft er zeker in onderhoud, ondanks dat ik in Amersfoort woon. Tijdens de aan de auto bestede uren heb ik prima kunnen werken in een speciaal daartoe ingerichte werkruimte inclusief goede koffie! Mooi bedrijf en een klant rijker.

Efficiënt en prettig geholpen

Kleine beurt / vakantiecheck voor mijn Mazda CX 5

Vlotte vervanging van kapotte koplamp.

Goede, vlotte afhandeling.

Super geregeld!

Snelle klantvriendelijke service

Alles correct en duidelijk geregeld

Goede afspraken met naderhand overleg over de voorgenomen reparaties. Daarna binnen de aangegeven tijd klaar dus een top garage

De service is geweldig.

Wij zijn al een aantal jaren klant bij deze garage. We worden altijd goed en vriendelijk geholpen. Elke keer verbazen wij ons weer over de service.

Heel goed.

Niks op aan te merken, prima bedrijf.

Professioneel en klantgericht.

Professionele werknemers die weten waar ze het over hebben. Problemen worden doorgaans vakkundig en goed opgelost. Men neemt de tijd om de klant te informeren maar ook om goed naar de klant te luisteren. Ik ga altijd naar deze garage voor de airco en de gasinstallatie van mijn auto.

Uitstekende service en heldere communicatie

Had een afspraak gemaakt om de filter van de LPG te laten vervangen. Had me vergist in de tijd, kwam 3 kwartier te laat, maar werd gelijk geholpen.

onderdeel op voorraad en supersnel geholpen

Telefonisch goed geholpen en snel geregeld. Bedankt!

Superservice

Ik kon snel terecht, de communicatie was heel helder en prettig en mijn auto is vakkundig gerepareerd. Erg blij mee!

Zeer goede service,vriendelijk,persoonlijk,aanrader.

Zonder afspraak bedrijf bezocht,werd snel en vakkundig geholpen. Een controlebeurt voor het lpg systeem kon direct uitgevoerd worden. Vragen over kosten en mogelijke inbouw van LPG werden meteen uitgezocht en beantwoord. Ook een goed advies over inbouw van een lpg smeersysteem werd duidelijk uitgelegd,op voorraad en meteen geleverd. Vriendelijk,persoonlijk,duidelijk en niet gehaast,topservice.

Zeer goed en snel.

Door een onverwachte motorstoring was ik zonder afspraak welkom. Het probleem werd direct opgepakt en met de aanwezige reserveonderdelen en enige creativiteit direct verholpen en na ruim een uur was de klus geklaard. Dit was boven, zelfs ver boven verwachting. Sowieso een prima garage met vriendelijk personeel en goede adviezen. Daarnaast de beste garage voor auto's met gas die ik ken, maar dat is niet alleen mijn ervaring, maar ook sprak ik hierover een andere garagehouder en een wegenwacht met dezelfde waardering.

SUPER !!

Gasinbouw keurig netjes. Vriendelijk geholpen en zelfs het Saharazand dat er op zat was 'verdwenen' bij het ophalen!

Vriendelijk vakmanschap

Vriendelijk ontvangst en kundige hulp, waarbij het achterliggende probleem van de ontsteking gediagnosticeerd is en de auto top op LPG is afgesteld.

Ben voor het service en he bijvullen van airco geweest . Goed en snel geholpen ,aardige medewerkers. Eerste keer in autocentrum Arkel geweest wel tevreden weggaan. Prima service.

Betrouwbare vakmensen, klantvriendelijk.

Ik kom al jaren bij ACA en word altijd goed geholpen.

Vlietskade 7016

4241WR Arkel