Soepel, flexibel, eerlijk, vlot, klantgericht, deskundig, vriendelijk, ontzorger etc.
Onze rouwauto vertrouwen we elk jaar weer toe aan de deskundigheid van het serviceteam van garage Koppejan. Fijn zo\'n vertrouwt adres die meedenken en altijd klaar staan.
zeer goede service. duidelijkheid met onderhoud. schappelijke tarieven. attente en vriendelijke medewerkers
Goede service en alles volgens afspraak Vriendelijk
Goede service, vakkundig en correct, kortom een prettig bedrijf.
Wij wonen meer dan 20 jaar in Domburg en zijn al die jaren met volle tevredenheid klant bij Autobedrijf Koppejan.
Vriendelijk, vertrouwd, deskundig
Deskundig, prima service, goed geadviseerd bij aankoop.
Keurige vakmensen.
altijd vriendelijk, altijd snel geholpen en naar tevredenheid. Blij dat ze zo dicht bij zitten.
het was tijd voor een apk en een kleine beurt. De auto is hier ook tweedehands gekocht. zeer tevreden over alles
Altijd plezierig ontvangts. Deskundige monteur en staff
Service beurten voor beide autos, sneeuwkettingen huren, geweldig goed en vriendelijk personeel
Betrouwbaar en goed geadviseerd bij aankoop nieuwe auto, prima service
zeer betrouwbaar, goede service en prijs