Prettig

x

Behulpzaam, deskundig en vriendelijk

Voor de vakantie trip toch nog even de auto laten nakijken. Het bleek nodig want de leiding van de koelvloeistof was lek. Ook bleek het verstandig om de distributieriem te vervangen. Nu de auto is nagekeken ga je daarna met een gerust gevoel op vakantie

Snel-Professioneel-Vriendelijk

Zie boven

uitstekend

Deze garage heeft service en klantvriendelijkheid hoog in t vaandel staan. Staan altijd voor je klaar met raad en daad. Kortom: ik vertrouw op hen!

Mijn ervaring over de jaren is heel goed.

Prettig contact, goed advies en snel en professioneel afhandelen van werkzaamheden aan de auto.

ze staan altijd voor je klaar.

Staan altijd voor je klaar

Goede service qua klantgerichtheid en om auto technisch in prima staat te houden

Goed contact en afwerking

mijn ervaring is zeer positief

tijdens mijn vakantie in Frankrijk had ik een vreemde storing. Na overleg met Johan was er geen directe reden iets te doen. Na mijn vakantie bleek dat ik mijn auto moeilijk kon starten en op het laatst helemaal niet meer. Het probleem is adequaat opgelost.

zeer betrouwbare garage

uitstekende service

betrouwbaar en kundig

Koppejan is flexibel in afspraken maken, ontspannen en passen zich goed aan aan de omstandigheden. Ik heb de indruk dat zij heel kundig zijn en echt geinteresseerd in auto's. En vriendelijk en betrokken

Ik ben al meerden 40jaar klant bij autobedrijf Koppejan. Dat moet toch wel een rede hebben. Altijd krijgt men bij Koppejan de volleaandacht.

snel en goed geholpen

goede ervaring snel en netjes geholpen zodat ik weer gauw en veilig de weg op kan met de auto

klantvriendelijk, goeie hulp

Afspraak correct uitgevoerd

Prima, geen klachten

Makkelijk een afspraak te maken, prettige ontvangst, uitleg probleem / mankement is goed, auto is op het afgesproken tijdstip klaar.

Goede service. Goed overleg, wat moet gebeuren. Ben erg tevreden

Geheel tevreden

Mooie auto gekocht Nieuwe apk en nog wat extra's gedaan toen ik de auto op kwam halen Garantie 6 maanden Kwamen zelfs de auto thuis brengen

Deskundige monteurs en aardige mensen

Absolute aanrader voor het onderhoud van welk merk dan ook!

Ik kom uit Rotterdam naar een garage in Domburg dat zegt genoeg

Altijd prima geholpen.

Uitermate tevreden