Betrouwbaar bedrijf

Ze denken mee en geven eerlijk hun mening. Je kunt er altijd terecht en wordt dan vriendelijk en correct geholpen. Extra onkosten bij APK altijd eerst in overleg.

hele goede en betrowbare garage

betrouwbaar,klantvriendelijk,kleine reparaties worden snel gemaakt

Fantastische service zelfs op zaterdagavond!

Accu van mijn camper was kapot. ik kon de camper meteen brengen en maandag werd ik al gebeld dat de reparatie klaar was. Top service!!!

Altijd goed.!!

Snelle afspraak. Bearlock mooi ingebouwd. Keurig geholpen.

Altijd netjes en correct

Altijd goed overleg en afspraken nakomen

Makkelijk om afspraken te maken.

Snelle reactie, wat betreft afspraken maken en deze ook nakomen.

Geweldig geholpen

Nadat we met een lekke band stonden en de anwb ons provisorisch had geholpen. Konden wij gelijk bij jullie langs komen om de band goed te dichten. Zo fijn, zodat wij onze vakantie met een gerust hart voort konden zetten. Super bedankt!!

Prima klantvriendelijke garage

Prima klantvriendelijke garage

servicegericht

Altijd al ik een mankement aan mijn auto heb wordt ik verrast door de snelheid en de vakkundigheid waarmee de auto gerepareerd is.

Prima service, klantvriendelijke medewerkers

Prettig contact. Persoonlijke benadering. Goede service.

Betrouwbaar adres

Garage Geerts is een betrouwbaar adres voor alle merken. Ze bellen altijd voor overleg als er iets extra's moet gebeuren. Ik kom hier al jaren tot volle tevredenheid, een fijn familiebedrijf.

Goeie service

Vriendelijke naar de klant Eerlijke en goede service En lekkere koffie met af en toe een koek

Alleen maar goede ervaringen

Betrouwbaar bedrijf , vriendelijk, en komt afspraken na. Onze auto en camper hier in onderhoud

Klantvriendelijk en behulpzaam

Klant vriendelijk en behulpzaam

Super garage

Vrijdag 25 mei kregen wij een lekke band op onze vakantiebestemming. Om half 5 naar garage Geerts in Over Asselt gereden. Ondanks tijdstip en een voor hen onbekende klant werden wij gelijk geholpen. En dit alles op een zeer vriendelijke manier. Binnen 15 minuten was de band gerepareerd. SUPER.

Professioneel, Snel, deskundig en vriendelijk

Auto binnen een dag klaar, professioneel bedrijf met erg vriendelijke medewerkers. Duidelijke uitleg en meedenkend qua reparatie.

Vriendelijk personeel, goede service en betaalbaar.

Fijne service

Fijne service, klantvriendelijk!

Vriendelijk, deskundig en klantgericht

Altijd goed.

Aardige mensen, snelle service

Vakkundige garage.

Prima als altijd

Uitstekend als altijd

Motorstoring ,auto liep op 1 cilinder minder. Was in de buurt, er werd meteen naar de auto gekeken. Leenauto meegekregen , oorzaak geconstateerd en onderdelen besteld en meteen reparatie uitgevoerd. 5 uurtjes later was de auto klaar en kon ik hem ophalen

Vriendelijk behulpzaam en verstand van zaken

Vriendelijk behulpzaam en verstand van zaken