Snel geregeld

Had interesse in een fiat 500 die ik niet aan kon komen. 2 uurtjes later belde de man op dat hij er 1 gevonden had

Prima geholpen door zeer professionele monteur

Afgesproken voor een grote beurt met app, monteur constateerde dat grote beurt nog niet nodig was. Daarover hebben zij contact met mij opgenomen. Melden ook wat aanvullend nodig was. Geweldige goede garage, die ik aan een ieder kan aanbevelen.

Superservice en zeer klantvriendelijk.

Ik ben al enkele jaren een tevreden klant bij dit bedrijf en ook altijd correct behandeld.

Goede service!

Goed oplossend vermogen en meedenken met de klant van Arjan.

Eerlijk en correct

Eerlijke, vriendelijke service

prima geholpen

I.v.m. weinig gereden kilometers niet onnodig grote beurt gedaan, maar kleine beurt. Prima geholpen en gewerkt. Auto snel weer beschikbaar.

Geweldige service

Ze staan altijd voor ons klaar. Geweldig team!

uitstekend

vriendelijke mensen goede service

Top, zoals gewend sinds jaren '70.

Toppie, al j a r e n !!

Betrouwbaar en service gericht.

Een eerlijk betrouwbaar bedrijf.

Kennis van auto's

Oplossings gericht.

Een probleem dat zich had voorgedaan is prima opgelost. Goed advies en onderhoud aan je auto met goede uitleg zonder kosten die niet nodig zijn. Klantvriendelijke benadering.

Snel en goed geholpen

Erg vriendelijk, behulpzaam en snel geholpen. De elektrische fiets ipv leenauto is super!

Aangenaam verrast

Ik was hier voor het eerst met de bedoeling voortaan mijn auto hier in onderhoud te brengen. Vanaf het moment van het maken van de afspraak, tot aan het brengen en weer halen van de auto was ik aangenaam verrast door de uitgebreide info, aandacht en uitleg die je krijgt. Doen ze goed!

gewoon goede

we worden altijd vriendelijk en goed geholpen en goede service

Professioneel en betrouwbaar auto service bedrijf.

Uitstekend bedrijf voor onderhoud van auto's. Heb daar verschillende auto's in onderhoud. Wordt altijd vriendelijk geholpen en heb ook mijn winterbanden bij hun opgeslagen. Ben zeer tevreden met de gang van zaken!

Heel goed

Zeer snelle en nette service. Duidelijke uitleg vooraf en ook de uitleg van de uitgevoerde reparatie was zeer duidelijk.

Snelle vakkundige service

Volgens afspraak gebeld om me op de hoogte te brengen van de werkzaamheden die moesten gebeuren. Daarna keurig uitgevoerd binnen de tijd die was doorgegeven .

Klantvriendelijk en goede service

Klantvriendelijk, goede service en eerlijk advies

Alles netjes gedaan

Netjes, vriendelijk en ook nog snel

Duidelijke uitleg en goed onderhoud, oog voor details en vlot werk, top elke keer

Nette en snelle service. Belden netjes wat de onkosten zouden zijn zoals ik gevraagd had.

Eerlijke goede service

Klantvriendelijk en een eerlijk advies met een goede service en uitvoering van de werkzaamheden.

goede service.

vriendelijk geholpen, goede keus gemaakt, alles netjes afgehandeld, ga zo door.

Vriendelijk en goed geholpen. Alles wordt eerst overlegd, ook worden adviezen gegeven. Op basis daarvan kan je je keuze bepalen of je de werkzaamheden wel of (nog) niet laat uitvoeren.

Erpseweg 1

5463 PG Veghel