goed geholpen

goede ervaring

Alleen lang wachten doordat ik uit Eibergen kom misschien is er een alternatief. Uiteraard is er mij wel koffie aangeboden

Vriendelijke mensen en een zeer goede service.

Onze auto had schade op het dak en de motorkap. De schade is prima hersteld en kregen een gewassen auto terug. Wij hebben al jaren een goede ervaring aan de garage,

Geheel conform afspraak goed voor elkaar

Toppie

Meedenkend en klantvriendelijk.

Lange ervaring en altijd goed. Zorgen ook goed voor de oudere klanten. Super.

zeer tevreden

Ik ben al jaren klant bij Wilmink en dat zegt genoeg !

Vlotte en nette service

Auto weggebracht voor het plaatsen van een trekhaak. Is netjes gedaan voor een nette prijs. Score 9/10. Kan volgende keer 10/10 worden als vervangendvervoer een swift sport is ;).

snel en goed

Snel en correcte afhandeling

Perfecte service

Duidelijk gecommuniceerd en perfect verzorgd

Gewoon super tevreden. Klantvriendelijk, luisterend oor. Komen de gemaakte afspraken altijd na.

Meer dan tevreden. Super goede monteurs en klantvriendelijk is iedereen.

Is allemaal perfect uitgevoerd, goede service en heel vriendelijk personeel.

Klantvriendelijk en deskundig

Dik tevreden !!

Beetje vreemd

Vond het raar dat ze me belde om er nnieuwe banden op te zetten .Was ( ruim ) genoeg voor de APK

voorkomend, aardig en snel

Ik had verscheidene keren informatie gevraagd over 4seizoensbanden. Mijn vragen zijn naar volle tevredenheid beantwoord. En ik word altijd goed geholpen. vr. gr. C v d Vossen

Prettige mensen

Geweldig geholpen

Wij hebben een nieuwe Space star gekocht. Van begin tot het eind verliep de hulp en communicatie super. Dit bedrijf is een echte aanrader.

Geweldige service

Mijn auto werd gewassen en stof gezogen afgeleverd.

Niks dan lof!

Via mijn vader, die een L400 reed, terecht gekomen bij Bennie Wilmink. Mijn eerste auto daar was een Space Star, ik meen in 2002 of 2003 gekocht. Super service toen.... en nu nog steeds! Inmiddels een Outlander Sport, en 2 ASX’ en gehad. Nu rijden we sinds een jaar een Eclips Cross. Ook al wonen we in Huizen, we blijven terugkomen bij dit fantastische bedrijf. Ze staan altijd klaar, vragen met belangstelling naar hoe het gaat en of de auto nog steeds voldoet. Niks dan lof dus, een aanrader!

ze geven je het gevoel van eerlijkheid en degelijkheid

altijd netjes en correct

Goede en snelle service voor een nette prijs

Een goede en nette service iets waar dealers en garages van Japanse automerken bekend om staan.

Zeer prettig en door ervaren mensen geholpen

Zie bovenstaande regel.

alles volgens afspraak

Beurt gedaan en nieuwe Navi geinstalleerd. Netjes gedaan en rekening precies volgens afspraak

Mijn ervaringen zijn altijd top , mee denken bellen als er iets niet afgesproken is ( dus extra kosten), prima zo, dank.

Professioneel

Vieze auto afgegeven voor beurt en brandschoon teruggekregen

Westerval 16

7545MZ Enschede