perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al van 1997 klant(even weggeweest ivm lease), zie geen reden waarom dit te veranderen.\r\nOuwerwetse goede service, niet gestrest – altijd een luisterend oor voor je vraag /probleem.\r\nWordt waar mogelijk direct opgelost.\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige ontvangst bij zowel aankoop als aflevering. Alles tot in de puntjes verzorgd zonder er om te hoeven vragen. Service die je verwacht te krijgen, krijg je hier ook.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf betrouwbaar vakkundig, uitstekende service. Dank zei de heer Ramon Leuverink, heb ik weer de andere uitstekende occasion kunnen aanschaffen.\r\nHartelijk dank voor de medewerking hierin.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Redelijk goed, Alex is een goede en vriendelijke verkoper.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb inmiddels mijn 5e auto gekocht bij dit bedrijf. De auto\'s zijn hier ook altijd in onderhoud en mijn ervaringen zijn gewoon heel erg goed. Het contact zowel met verkoop werkplaats als receptie is altijd prima en men is altijd behulpzaam met raad en daad. Ik ben in de loop der tijd bij een stuk of 10 garages klant geweest, maar dit is met stip de beste.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben een nieuwe auto gekocht en hebben een prima ervaring

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf Ik had voor 1 november een auto nodig voor mijn werk en dit is binnen 2 weken heel goed gelukt ( private lease) en zelfs nog in oktober de auto ontvangen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed en vriendelijk gastvrij

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen door verkoper Ramon Luverink bij de aankoop van een nieuwe Suzuki Vitara.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met dit bedrijf is de hoge klantvriendelijkheid, en niet alleen bij de afdeling verkoop en bedrijfsleiding maar ook vooral de receptie en de garage technici. Ook de service gerichtheid naar de klant toe is in dit bedrijf super goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service.\r\nAuto wou niet meer starten ze stonden gelijk paraat en hebben het probleem opgelost.\r\nZeer vriendelijk mensen.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al negen jaar klant bij de Suzuki dealer in Enschede, en dit jaar (okt.\'18) de nieuwe Ignis gekocht. De service en vriendelijkheid is voor mij het meest belangrijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al sinds mijn kinderjaren kom ik (dus al 40 jaar) bij BW eerst natuurlijk in het vertrouwde Azelo, later Enschede en nu een mooie nieuwe Auto in Almelo gekocht. nergens vind ik de service en de klantvriendelijk zo hoog en goed als bij BW. Personeel denkt graag mee, en ook al kom je onverwachts binnen met een probleem, er is altijd koffie en tijd voor een praatje, Kom je op zaterdag om 16:55 (sluitinstijd is 17:00 uur)binnen met een doorgevreten kabel van je ruitensproeier systeem, monteur deed niet eens moeilijk, meteen gerepareerd en ook nog eens geheel kosteloos. de monteur nam zelfs de moeite om ons informatie te geven over een marter alarm in onze wagen. Deze later door BW in laten bouwen, nooit geen lastige knagers weer gehad gelukkig. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds 2014 klant met Mitsubishi Space Star, onlangs Suzuki Ignis aangeschaft. Drie redenen waarom ik opnieuw voor BW E\'de heb gekozen en hen overal aanbeveel: 1) Prima ervaring met BW E\'de in de afgelopen 4 jaar: m.n. service, medewerking bij onderhoud en tussentijdse probleempjes. 2) Deskundige en betrokken verkopers (Cyril inmiddels weg - overdracht middenin aankooproces had beter gekund), deskundige \'vervanger\' (Ramon). 3) BW dicht bij woonadres. \r\n

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijg

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer deskundige hulp goede uitleg auto goede verkoper die ons geholpen heeft zeer vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aandacht. Persoonlijk. Doen moeite voor de klant. Ook als het afwijkt van de structuur zoals openingstijd

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Begeleiding koop is goed, ze nemen rustig de tijd om je te laten kiezen. Had een nieuwe auto gekocht met verouderde Tom Tom software, dat konden ze niet oplossen. Dat was minder

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede service vriedelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf al 20 jaar dik tevreden!.

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel, vakkundig en uitstekend in de omgang en communicatie!\r\nVoor het inleren van nieuwe autosleutels kon ik zo terecht en klaar terwijl je wacht.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd correct en meedenkend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt heel goed.\r\nZochten een 2e hands ix35 en vonden deze bij Wilmink.\r\nVerkoper was Ramon Leuverink.\r\nPrima ontvangst, prachtige auto en Ramon is een hele goede verkoper.\r\nAflevering ook goed verzorgd, we zijn compleet tevreden. Absolute aanrader.

Westerval 16

7545MZ Enschede