perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zojuist om 17.30uur bij Bennie wilmink geweest met een schroef in de band. Ondanks dat de garage als gesloten was gingen ze de band gewoon fixen. Niet voordat ik nog een lekker bakje koffie kreeg angeboden. Helemaal top en bijzonder.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prima bedrijf met dito service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd deskundig advies, correct en netjes geholpen. Snelle hulp bij kleine problemen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed klantgericht. En hele goede service.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Waar je ook voor komt, je wordt altijd heel vriendelijk ontvangen.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige ervaring, goede service en vriendelijke medewerkers!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een geweldig goed bedrijf , met super monteurs en verkopers , die al de gemaakte afspraken nakomen , en dat was bij de vorige garage wel heel anders . Wij zijn heel blij , om klant te mogen zijn bij Bennie Wilmink in Enschede. Vandaag de laatste dingetjes laten doen , en er staat nu een top auto voor de deur , waar wij heel blij mee zijn , net als met de service en de gratis leenauto , gewoon een super garage.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een fantastisch bedrijf met een leuk enthousiast team!\r\nMogen ze in onze regio nog wat van leren...

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uit Den Haag gekomen om een auto te kopen bij Bennie Wilmink.\r\nBuitengewoon vriendelijk en goed geholpen. Ramon heeft ons een hele mooie Honda Insight geleverd. Zeker de trip waard.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk bedrijf. Staan altijd direct voor je klaar en denken mee in oplossingen. Nog nooit een probleem gehad met dit bedrijf in Enschede en hoop nog lang klant te mogen blijven

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring, wij hebben er 2 auto\'s in onderhoud. Ik heb er ook 2 auto\'s gekocht service en advies waren altijd prima.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf klant vriendelijk behulpzaam goede uitleg en verstand van zaken en niet opdringerig,ga zo door. \r\nmvg bennie marga Ebbers.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf KLANTVRIENDELIJK.\r\nENTHOUSIAST EN DESKUNDIG PERSONEEL.\r\nNIETS OP AAN TE MERKEN..... HOUWE ZO.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd behulpzaam, vriendelijk en attent.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn bijna 30 jaar lang een zeer tevreden klant bij Bennie Wilmink. Ga zo door.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een bedrijf met deskundig personeel en zeer service gericht. Het is een bedrijf waar ook de dames zorgvuldig en met respect worden behandeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aankoop nieuwe auto, onderhoud en storingen verholpen. Dit alles op een deskundige wijze met zeer open communicatie. Prettige wijze van omgang. Heb al veel nieuwe auto\'s van diverse merken gereden Citroen, Fiat, diverse Alfa\'s en BMW. De benadering van Wilmink Enschede is een verademing ten opzichte van de dealers van genoemde merken.
  • Reden bezoek Andere reden

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf kom er al vanaf de jaren 70

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik doe al meerdere jaren zaken met Wilmink Enschede.\r\ndit tot wederzijds tevredenheid.\r\nhoop dit nog meerdere jaren ook nog te doen.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben uiterst tevreden over Wilmink Enschede.\r\nduidelijke uitleg en deskundig advies bij de aanschaf van mijn nieuwe Outlander.\r\ntevens een gedegen uitleg over de auto bij aflevering.\r\ndus zeker het aanbevelen waard\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een prachtig en goede eigentijdse website! \r\n\r\nBen (inmiddels alweer 10 jaar) een dik tevreden klant. Wat me erg aanspreekt is de klantvriendelijkheid en service binnen jullie bedrijf.\r\nOp naar de volgende 10 jaar ;)

Westerval 16

7545MZ Enschede