zeer tevreden

snelle service en alles volgens afspraak

Geweldig en en zeer behulpzaam.

Receptie werkplaats zeer vriendelijk en erg behulpzaam.

goed.

Ze leveren goed werk af. Zijn profesioneel,. klantvriendelijk en letten op verschillende dingen zoals kokosmatjes die versleten zijn.

Zeer goede service zeer tevreden!

Mijn auto schoon afgeleverd.

Top service

Fijn personeel alles in over leg

Fijne garage, zeer vriendelijke medewerkers

Vooraf prijsopgave, geen verrassingen achteraf. Alleen een positieve: de auto gewassen en gestofzuigd terug ! Mijn dank daarvoor.

Jullie zijn te duur

Voor nieuw auto heb ik te veel betaald voor onderhoudsbeurt en APK.

zeer goede service heel goed personeel

Bent Wilmink is een zeldzame ervaring als het om autogarages gaat. Ik heb in mijn leven veel verschillende merken gereden. Mijn ervaring is als de auto en bepaalde leeftijd krijgt, de service minder wordt. Bij deze garage wordt iedereen even goed behandeld. Dat maakt het dat ik hier graag terug kom. Waarom 4,5 ster in plaats van 5? Een goede bonen koffiemachine zou een goede toevoeging zijn voor klant en personeel.

Top.

Gewoon uitstekend geholpen. Prima service en zeer vriendelijk personeel.

prima geholpen

Topgarage

Geweldige, persoonlijke, service. Afspraak is afspraak. Vriendelijk en deskundig personeel. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

prima service

Netjes en correct geholpen. Wat afgesproken is wordt nagekomen

Zeer vriendelijk mensen

Je wordt zeer goed geholpen en ze le eren prima werk.

zeer goede service en een goed advies

had 2x kl beurt laten doen en nu werd mij geadviseerd om gr beurt telaten doen auto loop nu heel goed dank voor u advies grjan

Het contact als zeer prettig ervaren

Dit is de eerste keer dat wij na onze verhuizing uit den Bosch hier als klant kwamen. Wij werden vriendelijk geholpen. Zij hebben zelfs nog even contact met de vorige garage op genomen om bepaalde zaken kort te sluiten. En bij het ophalen een verrassing de auto stond te glanzen na een was beurt.

Top geregeld!

Snelle afhandeling bij ontvangst en de leenauto stond al klaar. Daarna word je gebeld als de auto klaar is. Fijne service!

Zoals altijd goed geregeld

Alles is, zoals gewoonlijk, prima geregeld. Tegenwoordig maak je dit niet zo vaak meer mee als je met bedrijven te maken hebt... Autobedrijf Wilmink weet zijn kwaliteit in deze tijd prima vast te houden.

Al vele jaren trouwe klant, dat zegt genoeg!

Heb er de afgelopen jaren met al mijn auto's altijd een prettige en vooral EERLIJKE behandeling gehad!

Prima.

Goede service met vriendelijk personeel

Altijd een goed ontvangst. Vriendelijk personeel die je goed ter wille is. Elke vraag wordt vriendelijk beantwoord hoe vaag die vraag ook is. Staan klaar om je een fantastische Suzuki ervaring te laten beleven

laagdrempelig, behulpzaam, klantvriendelijk

Alles is weer oké

Prima garage met goede service en klant vriendelijkheid

Goede hulp, vriendelijk personeel, prima service, staan altijd klaar bij pech.

Een fijn bedrijf, waar ik zeer tevreden over ben.

Fijne, vriendelijke werknemers die altijd voor je klaar staan. Inclusief thee.

Westerval 16

7545MZ Enschede