Keurig en klantgericht

Vriendelijke ontvangst en afhandeling van reperatues

Tevreden klant

Goede service, klantvriendelijk! Heel fijne garage!

goed verzorgt

S morgens auto gebracht. splinternieuwe ruilauto mee voor middag al klaar. grote beurt en apk werkelijk schoon gewassen. werkelijk grandioos

prima service

woorden schieten tekort evenals de mij beschikbare tijd. service prima maar dit dwingende tijdsbeslag waardeloos

goeie service

gewoon goede service ,klantvriendelijk ,nemen de tijd voor de klant

Vriendelijk contact met duidelijke uitleg.

Zie boven.

Duurde langer dan verwacht. Openen deur gaat nu niet lekker.

Het vervangen van het raammechanisme duurde twee dagen. Op zich was dat geen groot probleem. Na het uitvoeren hoor en voel je nu bij het openen van de deur een harde klik. Het voelt of er iets niet goed zit bij het hendeltje waarmee je de deur opent. Ik hoop dat er geen problemen door ontstaan.

Fijne ervaring!

We zijn fijn geholpen door verkoper Ramon! Goede en duidelijke informatie en uitleg over de procedure Private Lease. De levering was, zoals bij bijna alle bedrijfstakken, wel verlaat maar toch heeft Ramon zijn beste beentje voorgezet om de wachttijd te verkorten. Goed gedaan dus! Wilmink Enschede, zeker een aanrader!

Snel en correct mijn probleem opgelost.

Het mechanisme van mijn ruitenwisser was stuk. De boel werd meteen nagekeken en er werd naar een oplossing gezocht.

Al jaren een zeer tevreden klant

We zijn al meer dan 25 jaar zeer tevreden over dit bedrijf.

correct en plezierig

Inhoud en prijs van de beurt werd vooraf besproken Alles volgens afspraak uitgevoerd

Zoals altijd: correct afgewerkt.

Zie boven.

Zoals gewend gewoon Goed!

Ik lever de auto altijd aan het einde van de middag in zodat ze de volgende dag gelijk kunnen beginnen. We spreken dan af als er bijzonderheden zijn dat ik gebeld word en spreken ook gelijk het tijdstip af wanneer ik de auto weer kan ophalen. zo gebeurd het ook en daar ben ik tevreden over net als de wijze waarop ik door de medewerker behandeld word. Altijd correct en vriendelijk!

Gewoon prima geholpen door vriendelijke personeel.

Meedenkend over een snelle oplossing

Goed meegedacht over betaalbare oplossing

prima service

ben zeer tevreden

Prima zoals bijna altijd

Correcte afhandeling ook meegedacht over prijsreductie. Door vervangende artikelen aan te bieden erg goed

Perfect geregeld, wederom

We hadden alles netjes ingevuld, maar kregen geen bevestiging. ...was iets mis gegaan wss

De online afspraak die we hadden doorgegeven was niet gelukt, dat was wel jammer. . Verder wel tevreden over de uitleg wat er ging gebeuren

Prima service, heel klantgericht

Aan bedoelde service en klantgericht handelen behoeft weinig te worden toegevoegd. Gewoon prima. Dit geldt dus met name Jörgen Hartgerink, onze contactpersoon bij de vestiging van Wilmink in Hengelo.

Klantvriendelijk en correct

Jaarlijkse apk en onderhoud uitgevoerd. Voordat de werkzaamheden uitgevoerd werden, is er telefonisch contact opgenomen mbt de kosten. Hierover overleg op een prettige wijze. Tevens zijn er werkzaamheden gevonden (vervangen accu) die onder een garantieregeling vallen. Ook hierover goed overleg. Zeer tevreden evenals voorgaande jaren. Goede communicatie, geen verrassingen.

Nieuwere auto gekocht

Gast vrij, klantvriendelijk, top service, duidelijk in afspraken en taal (geen kleine lettertjes)... gewoon echt top!!!

Superieure goed

Bennie Wilmink Almelo is een Garage Bedrijf waar je auto in de watten wordt gelecht,en de klant koning is, en de koffie is altijd klaar.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, ze geven het gelijk aan als er hogere kosten bij komen kijken. Hierdoor erg prettig.

Amazing as always

Wilmink Enschede is a great place to buy/maintain you car. The people are very friendly and always willing to help you when in doubt. Maintenance is also top-notch.

Westerval 16

7545MZ Enschede