Gezellige mensen

Er wordt altijd naar de klant geluisterd en op een hele openhartige en vakkundige manier komt de deal tot stand. Geen vlotte babbel om de auto te verkopen maar eerlijke voorlichting. Ook voor klachten wordt tijd genomen om deze seriues op te lossen. Zelfs als deze voor de vakmensen geen oplossing mogelijk lijkt. Hier voel ik mij als klant vertrouwd, en kom al jaren daar steeds weer graag terug voor een mooie Vitara!

Altijd prima service

Auto netjes bij mijn huis afgehaald en eind van de dag weer afgeleverd na een beurt te hebben gehad.

Goed geholpen

Weer keurig geholpen!

Fijne garage, zeer vriendelijk personeel en alles conform afspraak afgewikkeld en uitgevoerd.

prima en behulpzame garage en personeel

zeer aan te bevelen garage

klantvriendelijkheid, kennis en kwaliteit ineen

met oog voor mij als klant wordt er meegedacht en ben daarnaast erg blij met de kwaliteit van de reparaties. Erg prettige sfeer en fijne medewerkers

Altijd goed

Iedereen even vriendelijk en goed contact over eventuele reparaties. Geen verrassingen

Prima uitleg over de jaarlijkse beurt van mijn auto.

Bij de uitleg over mijn jaarlijkse beurt van mijn auto vond ik het vreemd dat ook de rem olie vervangen moest worden. De monteur vertelde dat dit wel aan te raden was om dat om de twee jaar te doen. Ik was niet overtuigd maar de monteur had groot gelijk na navraag.

hulpvaardige fijne garage alleen mijn reparatie viel nogal hoog uit

door onverwachte reparatie van nieuwe remblokken en schijven, kreeg mijn beurt met nieuwe bougies toch wel een hoog kosten plaatje, van 750,- euro maar helaas. Mvg.

Altijd goed! Alles in overleg veel vertrouwen in dit autobedrijf en de werknemers

Goede service door vriendelijke mensen.

Geheel naar tevredenheid geholpen. Als extra is de auto zelfs gewassen en gezogen. Hele goede service!

Uitstekend zoals altijd!!

Alles loopt hier zoals het hoort wij komen hier al vele jaren. Ga zo door!

Super tevreden klant

Zowel bij contact telefonisch als persoonlijk super vriendelijke en zeer kundige medewerkers. Onlangs een andere auto gekocht, Citroën C3, en uitstekend geholpen door Ramon Leusink.

vlekkeloos

Precies volgens afspraak. En ik had de indruk dat de matten ook nog gereinigd waren.

Heel plezierig geholpen.

Toen het wat langer duurde dan oorspronkelijk gedacht werd ons een leen auto aangeboden om even naar huis te kunnen gaan. Daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt.

Auto rijdt zoals altijd weer zeer goed. Is zelfs gewassen . Topservice

Prettige ontvangst

Goed geholpen door medewerkers m.n. Omdat 1 van de banden slecht was en ik daar naar kon kijken in de garage.

Fantastische team.

Geweldig geadviseerd en geholpen door verkoopadviseur Ramon Leuverink bij inruil Mitsubishi ASX en aankoop nieuwere ASX. Zeer eerlijke mensen en zeer betrouwbaar. Kan iedereen deze garage aanbevelen.

Altijd open communicatie, dus geen verassingen.

Er wordt eigenlijk altijd goed werk geleverd, zonder financieel tegenvallers achteraf.

Zeer vriendelijk

Goed geholpen

Een bedrijf dat de klant centraal stelt en altijd maatwerk levert

Zie opmerking boven

fijn bedrijf

Gpede en eerlijke service, wat beloofd wordt maken ze waar. Fijn personeel

Heel fijn geholpen, alles kon. Niets was teveel

Alles prima

Probleemloos werkplaatsafspraak gemaakt, vriendelijk ontvangen, duidelijk te woord gestaan, onderhoud prima uitgevoerd, auto weer netjes afgeleverd.

Kan beter

De rekening was meer dan 50 euro duurder, dan afgesproken, en de bandenspanning is veel te hoog

Westerval 16

7545MZ Enschede