Efficiënt, correct, klantvriendelijk.

Ten alle tijden is het welkom gevoel aanwezig .

Snelle en persoonlijke afhandeling schade

Bij de melding van de schade werd in een persoonlijk gesprek snel duidelijk wat de mogelijkheden en kosten waren. Vervolgens is de schade snel en volgens afspraak afgehandeld.

Zoals vanouds prettig, snel en goed

Ik heb 5 jaar geen auto gehad en sinds kort dus wel weer een auto. Voorheen bij deze garage geweest en nu weer terug. Zoals vanouds goede en snelle service.

Schriftelijk bod niet waargemaakt

Op basis van kilometerstand en foto's een inruil aanbieding en uitnodiging om langs te komen ontvangen. Helaas bleek dat men de aanbieding niet kan waarmaken. Er zit een fout in de instellingen van het systeem, zodat sommige mensen een te hoog inruil bod en anderen een te laag inruil bod ontvangen. Sorry foutje. Mensen let op: de aanbieding is slechts een lokkertje. Geen serieus bod op uw inruil. Bij een Bovag aangesloten bedrijf mag je toch wel een andere houding verwachten.

Succesvol.

Prima geholpen door het team. Gebeld op het moment dat het nodig is om te overleggen. Afspraken netjes nagekomen. Zeer tevreden.

uitstekend geholpen

Eerlijk en correct

Onze ervaring is dat er een duidelijke communicatie is,waarin men eerlijk en correct is, meedenken in mogelijkheden en uiteraard tevreden zijn over hun vakkennis.

Snelle afwikkeling van een spoedreparatie

Snel geholpen. Goede service

Gewoon goed zoals het hoord

Niets op aan te merken.

werk volgens afspraak. Keurige leenauto tegen minimaal huurbedrag.

Ruim 2 weken geleden onze nieuwe auto opgehaald, die we ruim een maand geleden bij Wilmink Enschede hebben gekocht. Uitermate plezierig en klantvriendelijk geholpen, waarbij we het gevoel kregen dat het echt om ons ging. We zijn al jarenlang klant bij Wilmink Enschede en zullen dat hopelijk ook nog jaren blijven. Super tevreden over de 'nieuwe' auto en de service. Top bedrijf, waar de medewerkers nog echt om de klant geven.

Zeer prettige ervaring tbv aanschaf gebruikte Outlander PHEV

Van A tot Z heeft verkoper Alex alles zeer vakkundig en op een persoonlijke manier alles begeleid. Ik raad Autobedrijf Wilmink aan iedereen aan. Natuurlijk niet hun collega’s in Almelo dan Hengelo niet te vergeten. De service daar is net zo! Mvg. Kristiaan Schemmekes

Goede service en goed behandeld

Vandaag een nieuwe auto gekocht en we kregen hier een uitstekende service van de verkoper R. Leuverink. Hij handelde de inruil en aankoop netjes af. Geen nonsens maar oprecht. Een aanrader om een aankoop te sluiten.

Zo als altijd goed, netjes en punctueel uitgevoerd.

Zie boven

Super bedrijf zaterdag onze auto opgehaald hadden zelfs de auto afgetankt. Wat een service

Prima mooi bedtijf

Zoals gewoonlijk: prima in orde.

Ik rijd al jaren Suzuki, en voor dat Autobedrijf Wilmink de dealer voor Enschede werd was ik dus overgeleverd aan een autobedrijf dat er niet veel van bakte, met name de klantgerichtheid was huilen met de pet op. De overstap naar Autobedrijf Wilmink was dus min of meer gedwongen, maar ik heb er nooit spijt van gehad. Integendeel. Het personeel is zeer klantgericht, zeer behulpzaam en voor zo ver ik beoordelen kan vakbekwaam. Vooraf wordt een prijsindicatie gegeven waarvan alleen afgeweken wordt na een telefoontje.

Betrouwbaar en ontspannem

Hele nette Sirion 2 met volledige onderhoudsgeschiedenis. Even de auto op de brug was geen probleem. Vriendelijk en deskundig personeel. Aanrader

Kwaliteit en betrouwbaar

Afspraak is afspraak geen verassingen, klantvriendelijk en duidelijk.

Snel en vriendelijk geholpen

Kon snel terecht met mijn probleem. Vriendelijk te woord gestaan. Probleem was snel bekend en kon gelijk een afspraak ingepland worden op korte termijn. Tevens werd gelijk de druk van banden gecontroleerd. Top service!

in een woord super service

Je wordt klant vriendelijk ontvangen heb je wat met de auto bij hun geen probleem ze lossen het altijd netjes op. Ook de verkopers zijn erg vriendelijk ze helpen je overal mee al met al een top auto garage

Goede en eerlijke afspraken

Heelfikn bedrijf

Prima!

niets te melden.

Zeer tevreden en voldaan

Keurig weggebracht en weer opgehaald toen de auto gereed was, dikke duim voor de service. Een nadeel, de prijs ja die komt elk jaar weer terug, van de beurt

hier is nog de ouderwetse service

Hier wordt men altijd vriendelijk en correct geholpen. Afspraak is afspraak

Altijd correct en goed

Ik rij al sinds 1985 suzuki 6alto,s en nu reeds 14 jaar wagon.

Westerval 16

7545MZ Enschede