als het gaat op de persoonlijk contact prettig. Als het gaat om de product vind ik het onvoldoende
Zorg tijdens aanschaf auto en afhandeling was erg goed.
Ik moet helaas mijn auto terug brengen binnen de garantie voor 2 zaken. Mijn auto blijkt toch niet in orde, kan gebeuren en lang leven de garantieperiode. Verlichting viel uit tijdens het rijden, vooral wanneer ik de knipperlicht gebruik, ook hoor ik een geluid in stilstand. Mijn auto gebracht en weer opgehaald, geluid die ik hoorde in stiltand zou er niet meer zijn. Verlichting verhaal konden zij niet vinden.
Nu mijn auto door iemand anders na laten kijken want had nog steeds de 2 dezelfde problemen. Geluid is nu weg, er zat een losse onderdeel ergens. Ook zit er spelling in de knipperlicht, wanneer ik van richting verandert valt de verlichting uit. Dit onderdeel moet vervangen worden want valt niets te verhelpen. Ik kom er ook achter dat mijn auto schade heeft gehad. Er zitten 2 knikken in de uitlaat, gas komt tegen de binnenkant van mijn bumper aan en mijn bumper is gesmolten. Toen ik mijn auto kocht zou er geen schade zijn. Als je een auto verkoopt, denk ik dat een auto op de brug gaat en nagelopen wordt omdat je als bedrijf een goed product wil verkopen en niet alleen geld wil verdienen, ook wil je blije en tevreden klanten. Ik ben dit niet, voel mij ook in de maling genomen en ik ga nu kosten maken die eigenlijk niet door mij betaalt zouden moeten worden. Erg jammer