Voldoende
Vakwerk, maar ook pragmatisch en meedenkend naar het vinden van alternatieve oplossingen
Ik was zeer verrast met de vriendelijke ontvangst. Alles duidelijk kunnen uitleggen wat ik er van verwachtte. Resultaat was dan ook goed en heb geen klachten.
fijn om te lezen, dank je wel
Vriendelijke, spontane en vertrouwde klantbenadering. Heel fijn dat er altijd tijd wordt gemaakt om geholpen te worden.
dank je wel
Alles wordt keurig besproken, gedaan en gemaakt. Vriendelijk en eerlijk team. Ik kan ze zeker aanraden.
fijn om te lezen, dank je wel
Klant vriendelijk, en komen de belofte na, zeker een aanrader.
fijn om te lezen, dank je wel
Ventiel van de autoband was stuk. Band was nagenoeg leeg. Van Poppelen kwam langs en heeft reserve band erop gezet. Hierdoor kon de auto bij de garage gerepareerd worden.
dank je wel
makkelijk afspraak gemmakt en snel opgelost
dank je wel Dre
Uitstekend bedrijf
Goede service.
snelle afhandeling volgens afspraak
Goede garage
Vriendelijk/gekwalificeerd personeel.
Niet alleen goed in de standaard maar ook meedenkend bij calamiteiten . Fijn dat Ernie zulke bedrijven zijn.
Makkelijk plannen, goede service, bij bijzonderheden wordt er eerst gebeld. Geen verrassingen zogezegd. Bij gereedheid een bericht dat de auto klaar is. Nemen de tijd voor vragen. Dus erg behulpzaam.
Je wordt snel en vakkundig geholpen
Hele prettige garage waar ik goed geholpen word voor het probleem waar ik voor kom.
Ik kon mijn ervaring, probleem met de auto goed delen. Werd gebeld over diagnose en wat gerepareerd moest worden.
fijn om te lezen, dank je wel
Alles ging prima Allen jullie laten mij nog niet weten over… Als ik de auto uitzet, piept hij en de spiegels van de auto sluiten niet automatisch. Voorheen was alles OK als ik de autodeur dichtdeed.
kei goed
doen wat ze beloven
dank je wel
snel geholpen en een fijne hulp in extra opties toevoegen, echt een aanrader
dank je wel Rens, succes met je bedrijf
Het bedrijf ziet er netjes en opgeruimd uit , en het personeel is zeer goed in omgang met de klant .
fijn om te lezen, dank je wel voor de genomen moeite
Distributieriem vervangen van Ford. € 1350,- ik heb hogere offertes gehad. Prima gedaan!
Monseigneur Borretstraat 54
5375 AC Reek