Prima geholpen
dank je wel voor je reactie
Je wordt goed ontvangen ( met koffie evt) en het probleem wordt opgelost.
dank je wel
De vriendelijke omgeving en deskundige hulp .
dank je wel
Tijdens de apk keuring bleken 2 banden te weinig profiel te hebben. Daar ben ik over geïnformeerd. Het advies was om 2 nieuwe banden aan te schaffen. Deze liggen nu voorop.
dank je wel voor deze review
Veel vertrouwen, in de werkzaamheden die ze uitvoeren.
dank je wel voor deze fijne review
nette kleine garage Met de eigenaar die zelf mee werkt en denkt . waar je nog als mens word behandeld niet als nummer .
bedankt voor deze leuke review
Vriendelijk en deskundig.
dank je wel voor de genomen moeite
goede ervaring, snel en makkleijk een digitale afspraak maken en vlotte afwikkeling
dank je wel
Bijna was ik mijn afspraak vergeten, maar kon toch nog, wel eens waar wat later, mijn auto brengen en vond de apk keuring dezelfde dag nog plaats. Dat noem ik nog eens een super service!!
dank je wek voor deze fijne review
Vriendelijk personeel en goed geholpen
dank je wel
Goeie service prima monteurs en netjes op tijd. Kortom een aanrader
bedankt voor deze review
Vaklui
top review
altijd goede service en een goede eerlijke prijs, zeer vriendelijk in de omgang en dat is heel veel waard
dank je wel voor deze fijne review
Voor een kleine service beurt moest de accu's en de remblokken vervangen worden. Toen van Poppelen hoorde dat wij naar Italië gaan, werd meteen tijd vrij gemaakt om het in orde te maken zodat wij veilig op reis kunnen.
Dank je wel voor deze review. Fijne vakantie, geniet ervan!
Prima bedrijf !
Aanrader
gewoon goed
dank je wel, wat een fijne review
Volgens afspraak. Attent en vriendelijk. Denken mee.
dank je wel
Gemoedelijke sfeer. Duidelijke uitleg wat ze hebben gedaan
dank je wel
Goede en prettig bedrijf om mee te werken
Bert bedankt voor de genomen moeite
goede service
Wij zijn erg tevreden
X
dank je wel
Online afspraak ingepland ging vlekkeloos. Op de afgesproken dag Qashqai voor de APK gebracht en kreeg netjes bericht toen deze weer opgehaald kon worden. Ook met de auto was deskundig omgegaan.
Topbedrijf
Monseigneur Borretstraat 54