Afspraken worden nagekomen, auto altijd netjes gerepareerd, altijd goede communicatie.
dank je wel
Makkelijk een afspraak online maken en een sms als de auto klaar is. Snelle klant vriendelijke service.
dank je wel
Sinds kort klant bij Autobedrijf Jan van Poppelen, super service, deskundig, en vriendelijk.
Zie boven
Dank je wel voor deze fijne review
Via een kennis aan dit autobedrijf gekomen. Auto moest APK gekeurd worden en kon er ook op wachten. Vriendelijke mensen, ga hier zeker terug voor volgende APK of andere reparaties.
Dat is een fijne review, bedankt hiervoor
Prettig contact, snelle service, auto in goede staat
Dank je wel
Afspraak maken via de site was erg makkelijk. En verder wordt alles geregeld
bedankt voor de genomen moeite. Wij zijn er mee geholpen.
Vandaag bellen met een probleem, is als het mogelijk is altijd de zelfde dag nog brengen.
Dank je wel voor deze fijne review
Altijd goed en zeker het omrijden waard!
bedankt voor deze fijne review
Jan is eerlijk is een fijne garage.
dank je wel voor deze review
Prettige relaxte sfeer, goede communicatie, reëel advies, nieuwe banden was financieel wel even slikken maar dat heeft niets met de garage te maken.
dank je wel voor de fijne en eerlijke review
Vlug en goed geholpen zonder afspraak
dank je wel voor deze fijne review
We zijn altijd zeer tevreden met de dienstverlening bij Jan van Poppelen.
Wat een fijne review, dank je wel
Altijd goede service en duidelijke communicatie! Hier breng ik elke auto naar toe met een goed gevoel.
zeer vriendelijk personeel
bedankt
S'morgens ANWB auto laten starten. Duidelijk dat er een nieuwe accu in moest. Ik had tijdsdruk vanwege werk. Naar van Poppel gereden. Accu besteld, werd aangeleverd door koerier, mijn accu eruitgehaald zodat ze gelijk konden plaatsen. Echt super! Dank jullie wel team van van Poppel!!!
Dank je wel voor deze fijne review
afspraak gemaakt voor APK van camper
bedankt voor de genomen moeite
gewoon goed
dank je wel
Vriendelijk en komt zeer vakkundig over. Tot nu toe nog niets negatiefs kunnen ontdekken.
dank u wel voor deze fijne review
Afspraak na komen
dank je wel voor de genomen moeite
Prima service.
dank je wel voor deze review
Je weet waar je aan toe bent als je de auto wegbrengt. Krijgt een duidelijke offerte vooraf bij een hoge prijs en word snel geholpen.
Volgens afspraak
Top dank je wel