Ja goed
jammer dat u ons zo laag waardeerd. Wij hebben met u meegedacht om de onkosten zo laag mogelijk te houden.
algemene tevredenheid
dank je wel
Prettig, adequaat en vakkundig.
dank je wel voor deze review
Fijne garage, die netjes overleggen. Vakkundig team.
dank je wel voor deze eerlijke en fijne review
Je wordt er vriendelijk behandeld en ze zijn goed
dank je wel voor deze fijne review
Snel en vriendelijk geholpen met uitstekende service.
dank je wel
Altijd vriendelijk, behulpzaam en vooral meedenken met de klant.
Snelle afhandeling.
Dank je wel
Voor de eerste keer met de auto bij Jan in de garage. Super vriendelijk en behulpzaam ontvangen. Het vervoer naar huis en weer terug heel goed geregeld. Wij zijn al met al erg tevreden met de keus die we gemaakt hebben als nieuwe klant.
Wat een leuke review, fijn dat alles goed bevallen is. Dank je wel
Heb vertrouwen in.deze garage, ook wat betreft overleg onderling.
bedankt voor de genomen moeite
De vakkennis en het vermogen van Jan van Poppelen om het hoe en waarom bepaalde onderhoudspunten wel of niet hoeven te worden uitgevoerd aan de klant over te brengen. Prima.
bedankt voor deze fijne review
Snel geholpen.
dankjewel voor de genomen moeite
Snel, kwaliteit, klantgericht
dank je wel voor deze fijne review
Snelle en professionele too service
dankjewel voor deze review
Ik kon mijn auto meteen komen brengen en in de middag was hij al klaar. Wat een service. Ik ben zo blij anders had ik niet naar het werk kunnen gaan.
dankjewel voor deze review
Komt afspraken naar , Goede ontvangst , Prima vakmanschap. Kom er al jaren .... Klein garage bedrijf , waar de eigenaar en z'n vrouw zelf ook mee werken . Brabantse mentaliteit . Aanrader ..
dank je wel voor deze leuke review
De auto werd snel en goed gekeurd, Na telefonisch contact en goed keuring van mij. werd een lampje vervangen dat stuk was. Fijn en snel geholpen. Enorm tevreden. Ze waren zeer klant vriendelijk.
dank je wel voor de genomen moeite
Werden snel en kundig geholpen
dank je voor de genomen tijd, super
dank je wel voor deze review
Top service
dankjewel
Wordt prima geholpen.
dankjewel voor het schrijven van dit review
Je kunt er van de vloer eten en dat in een werkplaats
Bedankt voor deze review, het is prettig werken in een nette en schone werkplaats
Prima geholpen.
dank je wel
Mijn accu was kapot en deze is dezelfde dag nog vervangen
bedankt voor de genomen moeite om een review te schrijven
Monseigneur Borretstraat 54
5375 AC Reek