Jan en zijn personeel vriendelijk En denken met je mee.
Werken goed op afspraak
bedankt voor de moeite
Online afspraak gemaakt, alles netjes opgelost
Goede service!
bedankt voor de genomen moeite
Deskundige en goede service. Men neemt ruimschoots de tijd voor een klant en luistert goed naar diens verhaal.
dank je wel voor de genomen moeite, super
jaren lang prettige ervaring.
dank je wel
4 weken geleden mijn auto weggebracht bij profile veghel vestiging voor een grote onderhoudsbeurt. En een inspectie. Daar is uitgekomen dat mijn achter schokdempers vervangen moesten worden. Dat heb ik ook bij profile in veghel laten doen ik ben gaan rijden en hoorde hele rare geluiden zoals piepen en rammelen aan de achterkant. Ik ben terug geweest bij profile in veghel om het na te kijken, ze konden helemaal niks vinden, ik moest maar over 2 weken terug komen want hun afdeling chef was er niet. Ik was daar natuurlijk helemaal klaar mee. Toen ben ik op zoek gegaan naar een andere garage en kwam ik terecht bij Jan van poppelen autobedrijf. Samen een rondje gereden en inderdaad het klopte van geen kanten. Jan is gaan kijken en belde mij op dat profile in veghel een grote blunder heeft begaan om hele verkeerde achterschokdempers te hebben geplaatst. Jan heeft het binnen een ochtend voor mij kunnen oplossen en de juiste achterschokdempers geplaatst. Geen piep en rammelen meer te horen! Top service en het handelen daarvan! Ik beveel deze garage zeker weten aan! Mijn auto blijft daar zeker weten in onderhoud! Hartelijk dank Jan voor de top service!
zeer goed
dank je wel voor deze fijne review
Correcte en snelle service. Makkelijk om digitaal een afspraak te maken.
dankjewel voor de genomen moeite
Tevreden over de gemaakte afspraken
dank je wel
Ik ben goed geholpen met het vervangen van de ruitenwissers van mijn auto. Ik heb weer goede ruitenwissers.
bedankt voor deze review
De medewerkers van Autobedrijf Jan van Poppelen begrijpen de klant 100%. We zijn al jarenlang klant en zullen het bedrijf blijven aanbevelen.
bedankt voor deze fijne review
Een fijn bedrijf waar ik mijn auto naar toe heb gebracht. Heel veel dingen in de auto nauwkeurig werden nagekeken en beoordeeld.
dank je wel voor deze fijne review
Jan is al eens naar ons toe gereden toen mijn bus campertje niet meer startte. Het start contact bleek het euvel, maar hij heeft er niets voor gerekend. Toen mijn busje het begaf tijdens de vakantie dus hierheen laten vervoeren door de anwb. Gijs en Jan dachten goed mee naar oorzaken en mogelijke oplossingen, reparatie gebeurt in overleg, en de prijs viel uiteindelijk lager uit dan voorgerekend. Heel blij mee!
bedankt voor deze review
APK correct uitgevoerd en volle aandacht gericht op storende/niet goedwerkende ruitenwissers die weer juist functioneren.
bedankt
Fijne service en bedankt voor het bijvullen van de ruitenwisser-vloeistof. Tot de volgende keer. Hartelijke groet, Sabine Hubers
bedankt voor de genomen moeite
Goed en snel geholpen met mijn probleem. Fijne en goede service
dank je wel voor deze review
Super geholpen
bedankt voor deze fijne review
kan altijd terecht, ook onverwacht tussendoor indien nodig, vriendelijk e mensen met hart voor de auto
dankjewel voor deze fijne review
Gewoon goed
Bedankt Frans
Altijd snel een afspraak geregeld.
dank je wel voor de genomen moeite
Ik moest wel een paar dagen wachten om een afspraak te maken, maar de reparatie werd snel en vakkundig uitgevoerd.
Netjes vakkundig geholpen!
dank je wel voor deze review
Even snel een apk’tje. Geen probleem, en een nette prijs.
bedankt
Monseigneur Borretstraat 54