Zo als altijd, een goede en betrouwbare service!
je wordt goed en snel geholpen
dankjewel
Mijn eerste kennismaking met dit bedrijf en voelde meteen vertrouwd en oprecht. Vriendelijke mensen.
Goede service, keuring en grote beurt uitgevoerd volgens afspraak.
bedankt voor de genomen moeite
Ik kom al jaren om mijn daf 66 ya te keuren, de keurmeester (Jan) vind het altijd leuk om weer even in de daf te zitten en verteld dan dat hij vroeger veel met deze dafjes heeft gereden.
Spreekt voor zich
fijn zo'n review, bedankt
Goede en nette service!!
bedankt
Fijn personeel, zijn er bijzonderheden dan nemen ze eerst contact met je op. Heldere en open communicatie.
Bedankt voor deze fijne review
Het was de tweede keer dat ik op het punt in Reek pech kreeg met miin auto. De ANWB heeft mij beide keren naar Autobedrijf van poppelen gesleept. Er stond beide keren een leenauto klaar en mijn auto is de volgende dag gerepareed. de service is goed.
Dank je wel voor deze fijne review
1ste en gewoon geweldig
Zoals altijd, goede service
Ze denken met jou mee
bedankt voor deze fijne review
bedankt voor de genomen moeite, top
Ondanks dat ik inmiddels verhuist ben naar het noorden, gaat mijn auto toch nog iedere keer terug naar Reek!
Dank je wel voor deze fijne review. Daar doen we het voor.
Nette ontvangst en behandeling
dank je wel voor deze review
Prima geregeld
dankjewel voor de genomen moeite
Ik ben sinds 3 jaar vaste klant bij Jan van Poppelen. Tot nu toe iedere keer weer erg tevreden met het onderhoud. Ook het personeel is altijd erg behulpzaam! Goede garage!
Dank je wel voor de genomen moeite en fijne review
Altijd plezierig contact en goede reparaties.
bedankt voor de reactie
Het samenspel Autovakmeester en mij (klant) is bijna niet meer van deze tijd. Doet een mens goed. Het oplossen en repareren van de storing ,uitstekend.
daar doen we het voor, dankjewel
Camper met panne. Meteen afspraak kunnen maken en snel weer op weg
hopelijk hebben ze de vakantie snel kunnen herpakken
alles naar wens
Bedankt voor de genomen moeite
Auto was heel snel klaar
Bedankt voor de reactie
Zeer klantvriendelijk. Behulpzaam en goed geholpen.
bedankt voor de genomen moeite en de fijne review
erg blij met Jan van Poppelen en zijn team.
bedankt voor de leuke review, fijn om zo'n reactie te krijgen, daar doen we het voor!
Zie hierboven
dankjewel voor de genomen moeite