Afspraak gemaakt snel aan de beurt. vriendelijk en goede service.
dank je wel voor deze review
Mijn oldtimer word hier al jaren apk gekeurd door Jan, die weet precies hoe je moet omgaan met een daf. Tenslotte heeft hij er vroeger ook veel mee rond gescheurd.
leuk om te lezen, dank je wel
Zeer tevreden en vakkundig
Alles goed verzorgd
dank je wel Thea
Heel vriendelijk, kundig en rustige uitleg over alles. Heel fijn
wat fijn om te lezen, dank u wel
goede service
Frank, bedankt voor deze review
Altijd vriendelijk levere goede service
dank je wel Inge
Zeer vakkundige garage, super klantvriendelijk.
Dank je wel Nico
Top.
dank je wel voor deze review
Professioneel en betrokken, kan dit bedrijf aanbevelen!
dank je wel voor deze fijne review
Goede ervaring Prijs kwaliteit is goed Mail als hij klaar is plus een bericht sms Denkt mee Top
dank je wel, fijn om te lezen
Voor mij was dit de eerste service voor onze camper, en heb het als prettig ervaren, een bedrijf, dat nog tijd heeft, had een ad blue probleem, er werd meteen naar gekeken en alles doorgemeten, terwijl ik er nog nooit geweest was, dat noem ik service, zodoende hier voortaan het ondehoud van de camper, echt een aanrader.
Wat fijn om te lezen, dank je wel
Dit was de eerste keer dat we bij van Poppelen waren. Gelijk goede afspraken gemaakt, snel en correct geholpen. We gaan daar zeker vaker komen voor onderhoud. Een bedrijf waar je, je echt klant voelt en door de baas (en zoon) zelf te woord wordt gestaan. Perfect !!
Wat leuk om zo'n review te mogen ontvangen, dank je wel
Prettige garage waar ik vertrouwen in heb. Afspraak maken kan makkelijk en snel. Lampje vervangen kan makkelijk tussendoor. Ik ben er klant en geen nummer.
Rian, fijn om te lezen, dankjewel
Prettig bedrijf
dank je wel
Een kundig bedrijf en geen onverwachte kosten.
dank je wel William
The best there is!
leuke review, dank je wel Fred
Kom er al zeker 25 jaar, dat zegt voldoende denk ik
leuke review, inderdaad zegt genoeg. Dank je wel Chris
Mooi bedrijf,vakmanschap,vriendelijk,leuke gesprekspartner,weet elk probleem groot of klein in korte tijd op te lossen.
Leuke review, dank je wel
Nvt
fijn om te lezen, dank je wel
Alles conform afspraak
dank je wel
Goede service en je wordt gebeld als er iets vervangen moet worden wat duur is, verder een goede afhandeling van de beurt die nog gedaan moest worden.
dank je wel
Willen mijn auto echt goed afleveren en doen daar ook moeite voor.
Monseigneur Borretstraat 54
5375 AC Reek