Fijn adres waar vooraf goed overleg mogelijk is en afspraken worden nagekomen. Geen twijfels over vakmanschap.
goed en snel
Goed geholpen. En vriendelijk
dank je wel Wilma
dank je wel Huub
Via internet afspraak gemaakt, kon snel geholpen worden. Telefonisch bericht na afloop van opdracht. Helemaal top.
Top, dank je wel
Ik ben bij dit bedrijf voor het eerst om mijn camper APK te laten keuren. Netjes ontvangen met een kopje koffie en na een klein uurtje was de APK keuring voltooid.
Fijn om te horen, dank je wel
Prima service!
dank je wel
Op zich alles prima geregeld
dank je wel
Mee denken wat het probleem kan zijn en Putten uit eerdere ervaringen
dank je wel, fijn om te lezen
Fijne garage dichtbij niet te duur ook
fijn om te lezen, dank je wel
Vriendelijk en goed geholpen
dank je wel voor deze review
Mijn Peugeot 407 3.0 V6 coupé is er weer met passie en liefde behandeld.
mooi toch, dank je wel
Vlotte behandeling met een lekker bakje koffie
dank je wel
Weer netjes onderhoud gedaan aan onze camper. Netjes alles volgens afspraak
Fijn om te lezen, dank je wel
Erg klantvriendelijk
dank je voor deze review
Great service,very polite people
dank je wel
Snel een afspraak kunnen maken en alles is volgens afspraak goed verlopen. Jan heeft ook nog een offerte gemaakt voor de distributie riem. Nog bedankt.
Goed geholpen
Zeer netjes
dank je wel
ik heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf gedurende vele jaren.
wat fijn om te lezen, dank je wel
Ze denken met je mee. Fijne service. Fijn geholpen
dank je wel
Onderhoudsbeurt en APK met goed overleg uitgevoerd.
dank je wel
fijne mensen om mee samen te werken en snelle service!
dank je wel voor deze fijne review
Jarenlang al klant dus weet niet beter
duidelijke review, dank je wel
KLeine reparaties keurig uitgevoerd + APK en qua communicatie: uiterst klantgericht.
Monseigneur Borretstraat 54
5375 AC Reek