Goede servers en snel terecht
dank je wel
Top service. En kan altijd snel terecht.
dank je wel Paul voor deze fijne review
Een eerlijke garage, vriendelijk/ervaren personeel.
dank je wel
vertrouwen in deskundigheid betrokkenheid bij problemen fijn persoonlijk contact prima uitvoering!!
wat een fijne review, dank je wel
Goed advies, snelle service, open communicatie over kosten
dank je wel voor deze review
Een zeer goede service, een eerlijke factuur. Altijd bereid tot een heel snelle service. Van alle markten (merken) thuis.
Fijne review Fred, dank je wel, top
Mijn ervaring is dat ik altijd direct en netjes geholpen ben. Goede service en dat gaat gepaard met vak kennis. Bovendien is erg schoon in de werkplaats en in de wachtkamer is de koffie en de koek altijd paraat.
Wat fijn om te lezen Karel, indien de koek niet voorradig is breng jij deze zelf wel mee
Super goed
wat een fijne review, bedankt
Snel klaar.
bedankt voor het schrijven van een review
Fijne garage!!
dank je wel Thea
Eigenlijk zouden alle autobedrijven zo moeten zijn, goede vakkundige service, meedenkend met klant, geen wachttijden.
top Chris, dank je wel
Toegewijde monteurs
leuk om terug te krijgen, dank je wel
geen opmerkingen
dank je wel
Een hartelijk ontvangst en ondanks dit de eerste keer was dat ik hier kwam mocht ik een fiets lenen. Echte service
fijne review, dank je wel
Super service.
dank je wel
Altijd klaar staan. Kennis van zaken. Vriendelijk personeel. Grote betrouwbaarheid.
dank je wel voor deze fijne review
Snel en goed
dank je wel
Motorsteunen vervangen, veel minder uren gebruikt dan verwacht,
Goede kwaliteit en snelle Service
dank je wel
Fijn garagebedrijf. Hebben verstand van zaken en weten mij dit duidelijk uit te leggen.
bedankt voor deze fijne review Tim
Zie hiervoor.
Monseigneur Borretstraat 54