Eerlijk en vertrouwd
dank je wel
Bij Jan zet iedereen altijd een stapje extra. Goede service, eerlijke prijs, vakbekwame medewerkers.
Wat een leuke review, dank je wel
dank je wel voor deze review
netjes en met begrip geholpen
dank je wel Cees
Na het maken van een online afspraak. Voor het monteren van 4 camperbanden. Werd ik meteen geholpen en was binnen 45 minuten weer klaar.
bedankt
dank je wel
Reparaties en onderhoud worden na het maken van een afspraak bijna altijd dezelfde dag afgerond. (Wanneer dat niet lukt dan is er een goede reden voor.) Voor echt kleine ingrepen wordt zelfs tussendoor en zonder afspraak tijd gemaakt. Prijsopgaves vooraf zijn ook erg betrouwbaar.
dank je wel voor deze fijne review
Nette en vlugge behandeling, en heerlijk bakje koffie tijdens het wachten
dank je wel
Deskundige en vlotte afhandeling.
dank je wel
Ter zake deskundig en "to the point". Geen fancy prijzen. Aanrader.
dank je wel
Ik werd gebeld over de dingen die moesten gebeuren zodat ik op de hoogte was van de kosten. En kon ook gebruik maken van een leenfiets.
dank je wel
Uitstekende zaak netjes en betrouwbaar
dank je wel
APK en band gerepareerd, geregeld met afspraak via internet, werkt prima!
Afspraak komen ze na
dank je wel voor deze review
geode service, probleem snel opgelost
dank je wel voor deze review
Vriendelijk en snel klaar! Ook buiten openingstijden zijn er mogelijkheden om de auto op te halen.
dank je Tim
Hele nette garage ik had een probleem aan mijn bus dat die dag verholpen moest worden ik had gebeld en ik kon meteen terecht. Super vriendelijk goed personeel wat echt aandacht aan je auto geeft en met een goede vakkennis Kortom super bedrijf!
wat een fijne review, dank je wel
Goed onderhoud
dank je wel
Werd meteen opgepakt en in korte tijd opgelost
dank je wel
Snelle afspraak, vriendelijke mensen en goede service.
dank je wel
Ik ben snel geholpen met goede service
dank je wel voor deze review
Snel geholpen en vriendelijk dat is voor ons zeer belangrijk,en kundig personeel
dank je wel
Zeer snel en vakkundig geholpen
Goede garage
Bedankt voor deze review
Altijd heel prettig geholpen en deskundig. Wordt altijd oplossinggericht gedacht.
Monseigneur Borretstraat 54
5375 AC Reek