Was klant van monteur die bij dit bedrijf is gaan werken. Ben dus meegenomen
Prettige ontvangst in een goed verzorgde showroom. Medewerkers zijn aardig en behulpzaam. Prijs en kwaliteit is in verhouding.
Er is op een positieve manier meegedacht bij het uitvoeren van een reparatie. Zonder uit te zijn op extra omzet.
Onze ervaring is uitstekend!! Goede en snelle service
Prettige en betrouwbare adviezen. Eerder een oato gekocht voor mijn dochter. Uitermate tevreden over serviceverlening.
We hebben kennis gemaakt met prettige en deskundige mensen die een mooi en professioneel bedrijf runnen. Het contact met Ad vd Hadelkamp was persoonlijk en dat schept vertrouwen voor de aanschaf van de Nissan bus.
Ik word netjes geholpen en ben tevreden met de mogelijkheden tot het huren van een bus.
Helemaal TOP!!!!!!
auto gekocht.
Huur bus, die naar mijn mening niet goed vantevoren was nagekeken
gewoon ouderwets goed staan altijd voor je klaar en als er een probleempje is ook als is het buite hun schuld zullen e e allesaan doen om het toch geregeld te krijgenAls het even kan wordt je ook sávonds en in het weekeind geholpen.
Goede en snelle service prijs kwaliteit goed en een persoonlijke benadering iedereen is rettig in omgang.